hemoglobina
Moderator
Pięknie!Pochwalę się jeszcze pięknymi kreseczkami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie!Pochwalę się jeszcze pięknymi kreseczkami
Czyli, jak na razie mamy taki sam termin U mnie dziś/jutro powinna być miesiączka.Witam i Dołączam!
Jako, ze mam nieregularne miesiączki po poprzednim porodzie, to termin na chwilę obecną waha się na 9 października. Zweryfikuję się to dopiero po wizycie.
Na pokładzie prawie 4 latnia córka i prawie 14 miesięcy syn.
Przerażenie zmieszane z radością. Mimo to, liczę, że dotrwam do końca!
Jeżeli tylko uda mi się, to jutro idę na betę, choć testy nie pozostawiają wątpliwości. Jestem aktualnie około 6 dni przed @.
Hej!Jak tam u was, dziewczęta? Jak się czujecie?
U mnie z pół godziny temu znowu pojawił się ból podbrzusza, a rano zupełnie nic. Zaraz rodzinka wróci do domu, to nie będę siedzieć sama w końcu. Jutro idę ostatni raz skontrolować przyrost betyHej!
Rano miałam jakies kłucia w podbrzuszu ale po chwili przeszły. Poza tym spokojnie - praca z domu to złoto
Jak tam u Was?
Mam nadzieje, ze niedlugo bedzie nas wiecej!Ale tutaj cisza
Gratulacje! Rozgośćcie się z maluszkiem Na kiedy wypada ci termin?Dołączam do grona październikowe mamy 2024 Jestem mamą 2 latka i od roku zaczęliśmy się starać o rodzeństwo dla naszego gargamelka W końcu się udało zobaczyłam dwie kreski na teście 20.01 26.01 poszłam na betę wyniosła 308 następna 31.01 3010 więc jest przyrost wizytę dopiero umówiłam na 15.02 bo nie widzę sensu wcześniej myślę że już będzie serduszko pozdrawiam