reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
Witam i Dołączam! :)
Jako, ze mam nieregularne miesiączki po poprzednim porodzie, to termin na chwilę obecną waha się na 9 października. Zweryfikuję się to dopiero po wizycie.
Na pokładzie prawie 4 latnia córka i prawie 14 miesięcy syn.
Przerażenie zmieszane z radością. Mimo to, liczę, że dotrwam do końca!
Jeżeli tylko uda mi się, to jutro idę na betę, choć testy nie pozostawiają wątpliwości. Jestem aktualnie około 6 dni przed @. :)
Czyli, jak na razie mamy taki sam termin😇 U mnie dziś/jutro powinna być miesiączka.

Hej!
Rano miałam jakies kłucia w podbrzuszu ale po chwili przeszły. Poza tym spokojnie - praca z domu to złoto 😜🥰

Jak tam u Was?
U mnie z pół godziny temu znowu pojawił się ból podbrzusza, a rano zupełnie nic. Zaraz rodzinka wróci do domu, to nie będę siedzieć sama w końcu. Jutro idę ostatni raz skontrolować przyrost bety😊

Dołączam do grona październikowe mamy 2024 😉 Jestem mamą 2 latka i od roku zaczęliśmy się starać o rodzeństwo dla naszego gargamelka ❤️ W końcu się udało zobaczyłam dwie kreski na teście 20.01 😉 26.01 poszłam na betę wyniosła 308 następna 31.01 3010 więc jest przyrost 😁 wizytę dopiero umówiłam na 15.02 bo nie widzę sensu wcześniej myślę że już będzie serduszko ❤️ pozdrawiam

Dołączam do grona październikowe mamy 2024 😉 Jestem mamą 2 latka i od roku zaczęliśmy się starać o rodzeństwo dla naszego gargamelka ❤️ W końcu się udało zobaczyłam dwie kreski na teście 20.01 😉 26.01 poszłam na betę wyniosła 308 następna 31.01 3010 więc jest przyrost 😁 wizytę dopiero umówiłam na 15.02 bo nie widzę sensu wcześniej myślę że już będzie serduszko ❤️ pozdrawiam
Gratulacje! Rozgośćcie się z maluszkiem😍 Na kiedy wypada ci termin?

reklama
Do góry