reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2024

reklama
tej ciąży? Nie, idę pierwszy raz. TP nie wiem, wg apki 4.10 ale nie wiem kiedy była owu bo jak pisałam wyżej ten cykl szedł na straty 🫣 więc dokładniej okaże się na wizycie. A u ciebie kiedy?
A kiedy miałaś OM ? Ja w natłoku przedświątecznym nie
Zapisałam OM ale kojarzę dni 20-23.12
Przyjęłam że OM 21.12

TP 26.09 lub 02.10
Byłam dwa razy na USG i różne terminy
Dlatego w najbliższy wtorek wszystko się okaże co i jak

A kiedy miałaś OM ? Ja w natłoku przedświątecznym nie
Zapisałam OM ale kojarzę dni 20-23.12
Przyjęłam że OM 21.12

TP 26.09 lub 02.10
Byłam dwa razy na USG i różne terminy
Dlatego w najbliższy wtorek wszystko się okaże co i jak
OM 29.12 więc myślę że 4-8.10, ale okaz3 się na usg 😉

U mnie dziewczyny od 2 dni bóle ustały. Czuję się normalnie. Dopiero 4tydz+6 dni, więc jeszcze się powinno rozkręcić. Tak myślę. Narazie bardzo dobrze się czuje i czekam na wtorkowa wizytę
Też tak miałam, bóle wróciły ale już lżejsze i nie są cały czas, piersi w ogóle przestały boleć, myślę że organizm przyzwyczaił się już do nagłej zmiany hormonalnej, bo beta ładnie rośnie. U mnie dziś 5+0

reklama
U mnie dzisiaj 4+3 i powiem wam że czuje się gorzej niż w innych ciążach mam okropne mdłości, pić mogłabym cały czas i jestem mega śpiąca w poprzednich ciążach nie miałam w ogóle objawów a teraz cały wachlarz 😏

Do góry