Magdalena09
Fanka BB :)
pewnie, szybko zleci do wtorkuJa mam jeszcze w piątek zapisana ale chyba wolę we wtorek do innego lekarza bo moja gin u której już byłam dwa razy wraca 15.03
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pewnie, szybko zleci do wtorkuJa mam jeszcze w piątek zapisana ale chyba wolę we wtorek do innego lekarza bo moja gin u której już byłam dwa razy wraca 15.03
U mnie ten też schodzić będzie z dyżuru mam nadzieje że będzie o czasieto szybciutko, mój gin przyjmuje w większości popołudniu bo rano pracuje w szpitalu. To trzymam kciuki i czekam na wieści
tej ciąży? Nie, idę pierwszy raz. TP nie wiem, wg apki 4.10 ale nie wiem kiedy była owu bo jak pisałam wyżej ten cykl szedł na straty więc dokładniej okaże się na wizycie. A u ciebie kiedy?Masz już jakieś USG za sobą ?? Kiedy masz TP ?
A kiedy miałaś OM ? Ja w natłoku przedświątecznym nietej ciąży? Nie, idę pierwszy raz. TP nie wiem, wg apki 4.10 ale nie wiem kiedy była owu bo jak pisałam wyżej ten cykl szedł na straty więc dokładniej okaże się na wizycie. A u ciebie kiedy?
OM 29.12 więc myślę że 4-8.10, ale okaz3 się na usgA kiedy miałaś OM ? Ja w natłoku przedświątecznym nie
Zapisałam OM ale kojarzę dni 20-23.12
Przyjęłam że OM 21.12
TP 26.09 lub 02.10
Byłam dwa razy na USG i różne terminy
Dlatego w najbliższy wtorek wszystko się okaże co i jak
a kiedy byłaś u lekarza ?No widzisz, a ja byłam u lekarza i ona mi kazała betę kontrolować…. Mam 2 dzieci, ale nigdy w poprzednich ciążach nie badałam bety, bo wtedy znałam datę poczęcia i szłam na USG w okolicach 6-7 tygodnia. Teraz z tej nieświadomości to zwariuję
u mnie mega zmęczenie. Po południu już jestem wypruta. Ciągnięcie i kłucie tylko czasami wieczorem no i zaczynają mi przeszkadzać zapachy z lodówkiJak się dzisiaj czujecie dziewczynki?
U mnie nadal tylko kłucia i ciągnięcie w podbrzuszu plus zmęczenie tak to wszystko wporzadku
Też tak miałam, bóle wróciły ale już lżejsze i nie są cały czas, piersi w ogóle przestały boleć, myślę że organizm przyzwyczaił się już do nagłej zmiany hormonalnej, bo beta ładnie rośnie. U mnie dziś 5+0U mnie dziewczyny od 2 dni bóle ustały. Czuję się normalnie. Dopiero 4tydz+6 dni, więc jeszcze się powinno rozkręcić. Tak myślę. Narazie bardzo dobrze się czuje i czekam na wtorkowa wizytę