reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Kciuki, żeby szybko poszło - najlepiej żebyś jutro już miała Maluszka w ramionach! A który masz tydzien już? Ja już się rozpakowałam przez SN, jeszcze jesteśmy w szpitalu
O cudownie! Gratulacje ❤️
Jutro prawdopodobnie aby jakieś przygotowania do porodu będę mieć, bo ginekolog powiedział ze mam przyjechać na 9 we wtorek, a w środę będziemy rodzic 🤷‍♀️ jutro będzie 38+6

reklama
O cudownie! Gratulacje ❤️
Jutro prawdopodobnie aby jakieś przygotowania do porodu będę mieć, bo ginekolog powiedział ze mam przyjechać na 9 we wtorek, a w środę będziemy rodzic 🤷‍♀️ jutro będzie 38+6
Moze samo się zacznie z wrażenia ;) Ja urodzilam jakoś w 38+4 i pojechałam na IP bardziej sprawdzić czy wody się nie sącza niz do porodu.

Cukrzycowa ciążowa + insulina
To jak moja siostra😊
Ale mimo cukrzycy nie urodziła wielkoludka 😉 bo jej wojtucha miał 55cm i 2740g
A jak się czujesz i co będą wywoływać?
Ja miałam wywoływany 3 poród najpierw masaż szyjki potem balonik tz cewnik foleja czy jak mu tam 😆 miałam dostać oxy ale to wystarczyło i poszło z tym że u mnie to był 40+1 tc a maly miał mało wód wedlug usg ale wyszło że wszystko było ok
Teraz mialam poród bez żadnych ingerencji sama natura 😄 w 39+6tc

reklama
Jeszcze czekam🙈 ale nie powiem, ze nie chciałabym już, powiedzcie mi, miałyście jakieś skurcze wcześniej? Czy nagle was regularne łapały? Mam 38+6 i nadal nic nie czuję, może z 3 razy kręgosłup mnie zabolał w ciągu 2 tygodni, a tak cisza 🙈

Do góry