reklama
aspekt
Fanka BB :)
Kciuki, żeby szybko poszło - najlepiej żebyś jutro już miała Maluszka w ramionach! A który masz tydzien już? Ja już się rozpakowałam przez SN, jeszcze jesteśmy w szpitaluJa liczyłam że samo się zacznie, a tu nic.. jutro już jadę do szpitala na wywołanie stres mnie powoli zaczyna łapać, pewnie nocka z głowy
Madziszy
Dziewczyny wiem pewnie nie jednej z was już dłuży się niemiłosiernie jak by czas stanął w miejscu i życie od wizyty do wizyty ...oj pamiętam co przeżywałam te 2 miesiące temu myślałam że ta ciąża się nie skończyJeszcze 2pak
Aż pah trah i dzień przed terminem tuliłam malutką wczoraj skończyła 6 tygodni i nie wiem nawet kiedy to zleciało Aż mi tęskno za tym słodkimi ciężarem w postaci brzuszka tęskno mi Aż za nim
Madziszy
GratulacjeKciuki, żeby szybko poszło - najlepiej żebyś jutro już miała Maluszka w ramionach! A który masz tydzien już? Ja już się rozpakowałam przez SN, jeszcze jesteśmy w szpitalu
Madziszy
Czytałam kiedyś taką anegdotkęDziewczyny wiem pewnie nie jednej z was już dłuży się niemiłosiernie jak by czas stanął w miejscu i życie od wizyty do wizyty ...oj pamiętam co przeżywałam te 2 miesiące temu myślałam że ta ciąża się nie skończy
Aż pah trah i dzień przed terminem tuliłam malutką wczoraj skończyła 6 tygodni i nie wiem nawet kiedy to zleciało Aż mi tęskno za tym słodkimi ciężarem w postaci brzuszka tęskno mi Aż za nim
Ciąża trwa 9 miesiecy a moja trwała 8,5 miesiąca i 151900 dni
reklama
GratulacjeKciuki, żeby szybko poszło - najlepiej żebyś jutro już miała Maluszka w ramionach! A który masz tydzien już? Ja już się rozpakowałam przez SN, jeszcze jesteśmy w szpitalu