Koniczynka93
Fanka BB :)
Ja kupiłam katarek plus do odkurzacza.Dziewczyny jaki kupiłyście albo kupujecie aspirator do nosa.... Nie mam pojęcia co wybrać- Frida, Katarek, Sopelek, elektryczny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupiłam katarek plus do odkurzacza.Dziewczyny jaki kupiłyście albo kupujecie aspirator do nosa.... Nie mam pojęcia co wybrać- Frida, Katarek, Sopelek, elektryczny
Ja mam gruszkę i katarekDziewczyny jaki kupiłyście albo kupujecie aspirator do nosa.... Nie mam pojęcia co wybrać- Frida, Katarek, Sopelek, elektryczny
Mam medele swing flex na dwa cyckiA czy planujecie zakup laktator i możecie coś polecić ?
Trzymam kciuki, żeby znowu fiknal bezpiecznie, bo rozumiem,.że chcesz SN?Ale mi się porobiło byliśmy dzisiaj na wizycie i się okazało ze w ciągu dwóch tygodni maluch nam się obrócił miednicowo mamy teraz główkę u góry i jutro początek 36 tygodnia jutro dzwonię do fizjo i osteopatki, znalazłam cwiczenia na yt No i cisne
Tak. Nastawiona byłam bardzo na SN. I dzisiaj moja bezradność mnie pokonała. Mam dwa tygodnie do następnej wizyty ale wiadomo młody coraz większy …Trzymam kciuki, żeby znowu fiknal bezpiecznie, bo rozumiem,.że chcesz SN?
Może się uda! Ale jeśli nie, to jeszcze przestawiaj myślenie, że najważniejsze jest, aby urodził się zdrowiutki a Ty się szybko zregenerowała.Tak. Nastawiona byłam bardzo na SN. I dzisiaj moja bezradność mnie pokonała. Mam dwa tygodnie do następnej wizyty ale wiadomo młody coraz większy …