Ja rodziłam w wakacje 2020, muszę się dowiedzieć jak to teraz wygląda, tym bardziej że jestem na insulinie...teraz jest ponoć wymóg, ze z cukrzyca bezwzględnie i wszędzie trzeba 7 dni szybciej stawić się do szpitala. Jak rodziłam w 2019 to zależało w sumie od szpitala i w jednym można było się stawić 2dni przed terminem a w innym 7dni. No i tez od szpitala zależy bo niektóre szpitale nie przyjmują ciężarnych na insulinie, tylko na diecie.
reklama
Koniczynka93
Fanka BB :)
Ja tak samo.. Dziś mam bardzo słaby dzień. Głowa mnie też boli, nawet wzięłam tabletkęTeż się dziś słabo czujecie ? Ja mam zero energii i głowa mnie ćmi ..
Mnie też boli głowa i to od wczoraj, nie wiem czy mnie coś nie bierze, bo córka chora.Też się dziś słabo czujecie ? Ja mam zero energii i głowa mnie ćmi ..
crainte
Mój Maluch przestaje jak tylko chcę zawołać męża, że ma przyłożyć rękę Bo póki co od strony świata to wyczuwalnych jest tak 10% I co czuję, że się rozkręcił i pomyślę o mężu, to przestaje Ale za to już kilka razy się zdarzyło, że długo był spokój, a potrafił mnie szturchnąć w chwili, jak mąż wchodzi do domu po pracyOczywiście już przy dalszych miesiącach. W tych teraz tygodniach to tylko raz zdążyłam zobaczyć jak kopnął i się skóra lekko usniosla A tak jak chce zobaczyć się robi cisza,zakryje brzuch od nowa hehe
Mnie dzis potwornie meczy zgagaTeż się dziś słabo czujecie ? Ja mam zero energii i głowa mnie ćmi ..
Właśnie też zgagę jeszcze dostałamMnie dzis potwornie meczy zgaga
Animowana
Właśnie też zgagę jeszcze dostałam
I mnie! Pierwszy raz w tej ciąży
W tamtej ciąży jak już dostałam tak do samego końca się męczyłam oby teraz było jednorazowe.I mnie! Pierwszy raz w tej ciąży
reklama
kociamama.
Moderator
O jezu u mnie to samo!!I mnie! Pierwszy raz w tej ciąży
Mam dzis zgage pierwszy raz w zyciu.
Ale nie ukrywam, poszalalam dzis z zachciankami. Od biszkoptow, przez galaretke po ogorki malosolne a na kolacje platki z mlekiem
Rozpusta w bialy dzien, poszalalam i mam teraz za swoje