reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Oczywiście już przy dalszych miesiącach. W tych teraz tygodniach to tylko raz zdążyłam zobaczyć jak kopnął i się skóra lekko usniosla A tak jak chce zobaczyć się robi cisza,zakryje brzuch od nowa 🤔 hehe
Mój Maluch przestaje jak tylko chcę zawołać męża, że ma przyłożyć rękę🙂 Bo póki co od strony świata to wyczuwalnych jest tak 10% I co czuję, że się rozkręcił i pomyślę o mężu, to przestaje 😁 Ale za to już kilka razy się zdarzyło, że długo był spokój, a potrafił mnie szturchnąć w chwili, jak mąż wchodzi do domu po pracy😁

reklama
W tamtej ciąży jak już dostałam tak do samego końca się męczyłam oby teraz było jednorazowe.
Też sądzę że to przez chleb razowy na który się pokusiłem mimo że mi w ciąży nie służy,ale już tak pisaliście że wczoraj kupiłam bo mi ślinka leciała na myślą o nim,wcześniej to mnie wzdymalo a teraz zgagulec potworny ale jutro się okaże jak już go nie pojem czy to napewno od tego chleba.

Do góry