reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Mi się Jagna podoba :) Ale narzeczonemu średnio 😀 Myślimy tez o Alicji ale w bliskiej rodzinie mam Alę. Mnie dziś brzuch strasznie ciągnie, nie mogłam się wyprostować i paracetamol wjechał. Pracujecie jeszcze dziewczyny?
Jagna super 🥰 u nas na ten moment albo Ola albo Zosia, chociaż Zosiek też dużo ostatnio.... ja dzisiaj ostatni dzień w pracy 🥳 i całe szczęście bo już mi ciężko jak mamy ruch...

Mi się Jagna podoba :) Ale narzeczonemu średnio 😀 Myślimy tez o Alicji ale w bliskiej rodzinie mam Alę. Mnie dziś brzuch strasznie ciągnie, nie mogłam się wyprostować i paracetamol wjechał. Pracujecie jeszcze dziewczyny?
Hehe, u mnie to samo. Też myślałam o Jagnie, ale mój Luby totalnie protestuje🤣 ciężko się dogadać.....😏

@JM* A jak Ty się czujesz z tymi plamieniami i skurczami? Wizytujesz albo robisz badania w tym tygodniu?

Kupiłam ten znaleziony wózek używany, mam już temat z głowy. Musze jeszcze w tym miesiącu spotkać się ze znajomymi po odbiór rzeczy po moim dziecku (oni chcą żeby im zwolnić miejsce) i na chwilę zostawię sprawy wyprawkowe.

To już będziesz miała sporo🙂 Fajnie, że z wózkiem się udało🙂 Ja wczoraj wynegocjowałam z 2-letnią bratanicą, że do października nauczy się siusiać na nocnik i odda nam wszystkie swoje pampersy😁😁 A starsza siostra dodała, że skoro mamy chłopca, to dostaniemy tylko ciemne sukienki😁😁 Także jesteśmy nadal daleko w polu i czekamy na lipcowe zakupy🙂

@JM* A jak Ty się czujesz z tymi plamieniami i skurczami? Wizytujesz albo robisz badania w tym tygodniu?

Kupiłam ten znaleziony wózek używany, mam już temat z głowy. Musze jeszcze w tym miesiącu spotkać się ze znajomymi po odbiór rzeczy po moim dziecku (oni chcą żeby im zwolnić miejsce) i na chwilę zostawię sprawy wyprawkowe.
Plamienia ustały, biorę nadal ten duphaston i magnez,ale zostało mi go na 6dni i nie powiedział jak mam odstawiać. Jutro oddam mocz na dwa sposoby jedno jak zawsze a drugie z tym zatkaniem dojścia z pochwy. Zobaczymy co wyjdzie.

reklama
Plamienia ustały, biorę nadal ten duphaston i magnez,ale zostało mi go na 6dni i nie powiedział jak mam odstawiać. Jutro oddam mocz na dwa sposoby jedno jak zawsze a drugie z tym zatkaniem dojścia z pochwy. Zobaczymy co wyjdzie.
ja bym oddała na jeden sposób, ten bardziej higieniczny ;) pojemnik kupilas jałowy? Kiedyś chyba pisałam, że ja łapię mocz stojąc w wannie, po podmyciu, ze środkowego strumienia.

Do góry