reklama
Koniczynka93
Fanka BB :)
Ja tak samo.. Dziś mam bardzo słaby dzień. Głowa mnie też boli, nawet wzięłam tabletkęTeż się dziś słabo czujecie ? Ja mam zero energii i głowa mnie ćmi ..
Mnie też boli głowa i to od wczoraj, nie wiem czy mnie coś nie bierze, bo córka chora.Też się dziś słabo czujecie ? Ja mam zero energii i głowa mnie ćmi ..
crainte
Mój Maluch przestaje jak tylko chcę zawołać męża, że ma przyłożyć rękę Bo póki co od strony świata to wyczuwalnych jest tak 10% I co czuję, że się rozkręcił i pomyślę o mężu, to przestaje Ale za to już kilka razy się zdarzyło, że długo był spokój, a potrafił mnie szturchnąć w chwili, jak mąż wchodzi do domu po pracyOczywiście już przy dalszych miesiącach. W tych teraz tygodniach to tylko raz zdążyłam zobaczyć jak kopnął i się skóra lekko usniosla A tak jak chce zobaczyć się robi cisza,zakryje brzuch od nowa hehe
Mnie dzis potwornie meczy zgagaTeż się dziś słabo czujecie ? Ja mam zero energii i głowa mnie ćmi ..
Właśnie też zgagę jeszcze dostałamMnie dzis potwornie meczy zgaga
Animowana
Właśnie też zgagę jeszcze dostałam
I mnie! Pierwszy raz w tej ciąży
W tamtej ciąży jak już dostałam tak do samego końca się męczyłam oby teraz było jednorazowe.I mnie! Pierwszy raz w tej ciąży
kociamama.
Moderator
O jezu u mnie to samo!!I mnie! Pierwszy raz w tej ciąży
Mam dzis zgage pierwszy raz w zyciu.
Ale nie ukrywam, poszalalam dzis z zachciankami. Od biszkoptow, przez galaretke po ogorki malosolne a na kolacje platki z mlekiem
Rozpusta w bialy dzien, poszalalam i mam teraz za swoje
reklama
Też sądzę że to przez chleb razowy na który się pokusiłem mimo że mi w ciąży nie służy,ale już tak pisaliście że wczoraj kupiłam bo mi ślinka leciała na myślą o nim,wcześniej to mnie wzdymalo a teraz zgagulec potworny ale jutro się okaże jak już go nie pojem czy to napewno od tego chleba.W tamtej ciąży jak już dostałam tak do samego końca się męczyłam oby teraz było jednorazowe.