Ja z tym niskoschodzacym łożyskiem kopniaki czuje wyśmienicie, az skóra chodzi od uderzeńŁożysko na przedniej ścianie, więc bólu nie ma Dziwne uczucie jest wtedy, jak kopie tak jakby do środka, w stronę kręgosłupa albo prosto w okolice pęcherza. Czasami mam godzinę ciszy i nagle bach, z całej siły, wtedy się lekko zegnę. Maluch ułożony poprzecznie i czasami mam wrażenie jakby się wyciągał, bo mam z jednej strony wybrzuszenie i uczucie za ciasnej skóry
reklama
Anulka4247
Fanka BB :)
Ja na allegro wszystko kupuje. A teraz znalazlam tanio wszystko co biorę w aptece internetowej aptelia. Na razie zamówiłam, jeszcze nie przyszło. Różnica w cenie dość znaczna.No tak ja witaminy zamawiam co miesiąc i co miesiąc coraz droższe ale zawsze taniej przez internet niż w aptece.Te ceny rosnąl szybciej niż mój brzuch...ja
aspekt
ja poszłam z gardłem chorym, bo i tak od lutego się kłuję glukometrem i mi w sumie wisi wynik. I miałam przekroczona normę o 0,2... U mnie wyraźnie przy infekcji dog oddechowych cukry były podwyższone. Zrobisz jak Ci wygodnie, ale jakbym źle się czuła, to bym krzywa przełożyła o kilka dni. A może skierowanie Ci wygasa?No teraz nie dość że myślę że może i gardło to jeszcze widzę w artykule i wiek może wpłynąć na cukrzycę też ehh...
crainte
Nastaw się pozytywnie. Za 20 minut mam koniec i najgorsza z tego wszystkiego jest niewygodna kanapaJa na glukoze ide w swoje urodziny, 11lipca strasznie jestem ciekawa jak będzie
crainte
Mam wyprawkowe pytanie do doświadczonych. Na zimę planuję do gondoli kupić kombinezon, a nie śpiworek, ale nie mam pojęcia na co się nastawić. Rozmiar 56 na pewno odpadnie. Myśleć o 62, czy większym? Z jednej strony 62 to może być na koniec zimy za mały, więc może lepiej większy? Tak statystycznie, jak szybko dzieći z 62 wskakują w kolejny?
aspekt
różne firmy mają różne rozmiarowki, modele są bardzo różne, np. miałam śpiworek z HM chyba 56/62 a był dobry na ponad półroczne dziecko (fakt że szczupłe, ale długie). Będziesz chciała zapinać dziecko w tym kombinezonie w foteliku samochodowym?Mam wyprawkowe pytanie do doświadczonych. Na zimę planuję do gondoli kupić kombinezon, a nie śpiworek, ale nie mam pojęcia na co się nastawić. Rozmiar 56 na pewno odpadnie. Myśleć o 62, czy większym? Z jednej strony 62 to może być na koniec zimy za mały, więc może lepiej większy? Tak statystycznie, jak szybko dzieći z 62 wskakują w kolejny?
Animowana
różne firmy mają różne rozmiarowki, modele są bardzo różne, np. miałam śpiworek z HM chyba 56/62 a był dobry na ponad półroczne dziecko (fakt że szczupłe, ale długie). Będziesz chciała zapinać dziecko w tym kombinezonie w foteliku samochodowym?
W kombinezonie nie wolno wozić dziecka w foteliku, tak samo kurtki odpadają
reklama
Anulka4247
Ja właśnie czekam na drugie pobranie. Dla mnie najgorsze jest to, że dziecko kopie jak oszalałe. Chyba jest w szoku bo nigdy tyle cukru nie dostał w swoim życiu płodowym. Glukoze mi dali smakową, weszła bez problemu. Ja na krześle siedzę bo kanapę już inna babka okupuje też po glukozie heh.Nastaw się pozytywnie. Za 20 minut mam koniec i najgorsza z tego wszystkiego jest niewygodna kanapa
Mierzyłam glukometrem też po godzinie i norma nie przekroczona więc mam nadzieję, że wyjdzie ok.