reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

Łożysko na przedniej ścianie, więc bólu nie ma😁😁 Dziwne uczucie jest wtedy, jak kopie tak jakby do środka, w stronę kręgosłupa albo prosto w okolice pęcherza. Czasami mam godzinę ciszy i nagle bach, z całej siły, wtedy się lekko zegnę. Maluch ułożony poprzecznie i czasami mam wrażenie jakby się wyciągał, bo mam z jednej strony wybrzuszenie i uczucie za ciasnej skóry😁
Ja z tym niskoschodzacym łożyskiem kopniaki czuje wyśmienicie, az skóra chodzi od uderzeń 😊

reklama
No tak ja witaminy zamawiam co miesiąc i co miesiąc coraz droższe ale zawsze taniej przez internet niż w aptece.Te ceny rosnąl szybciej niż mój brzuch...ja
Ja na allegro wszystko kupuje. A teraz znalazlam tanio wszystko co biorę w aptece internetowej aptelia. Na razie zamówiłam, jeszcze nie przyszło. Różnica w cenie dość znaczna.

No teraz nie dość że myślę że może i gardło to jeszcze widzę w artykule i wiek może wpłynąć na cukrzycę też ehh...
ja poszłam z gardłem chorym, bo i tak od lutego się kłuję glukometrem i mi w sumie wisi wynik. I miałam przekroczona normę o 0,2... U mnie wyraźnie przy infekcji dog oddechowych cukry były podwyższone. Zrobisz jak Ci wygodnie, ale jakbym źle się czuła, to bym krzywa przełożyła o kilka dni. A może skierowanie Ci wygasa?

Mam wyprawkowe pytanie do doświadczonych. Na zimę planuję do gondoli kupić kombinezon, a nie śpiworek, ale nie mam pojęcia na co się nastawić. Rozmiar 56 na pewno odpadnie. Myśleć o 62, czy większym? Z jednej strony 62 to może być na koniec zimy za mały, więc może lepiej większy? Tak statystycznie, jak szybko dzieći z 62 wskakują w kolejny?

Mam wyprawkowe pytanie do doświadczonych. Na zimę planuję do gondoli kupić kombinezon, a nie śpiworek, ale nie mam pojęcia na co się nastawić. Rozmiar 56 na pewno odpadnie. Myśleć o 62, czy większym? Z jednej strony 62 to może być na koniec zimy za mały, więc może lepiej większy? Tak statystycznie, jak szybko dzieći z 62 wskakują w kolejny?
różne firmy mają różne rozmiarowki, modele są bardzo różne, np. miałam śpiworek z HM chyba 56/62 a był dobry na ponad półroczne dziecko (fakt że szczupłe, ale długie). Będziesz chciała zapinać dziecko w tym kombinezonie w foteliku samochodowym?

różne firmy mają różne rozmiarowki, modele są bardzo różne, np. miałam śpiworek z HM chyba 56/62 a był dobry na ponad półroczne dziecko (fakt że szczupłe, ale długie). Będziesz chciała zapinać dziecko w tym kombinezonie w foteliku samochodowym?

W kombinezonie nie wolno wozić dziecka w foteliku, tak samo kurtki odpadają 😉

reklama
Nastaw się pozytywnie. Za 20 minut mam koniec i najgorsza z tego wszystkiego jest niewygodna kanapa🙂
Ja właśnie czekam na drugie pobranie. Dla mnie najgorsze jest to, że dziecko kopie jak oszalałe. Chyba jest w szoku bo nigdy tyle cukru nie dostał w swoim życiu płodowym. Glukoze mi dali smakową, weszła bez problemu. Ja na krześle siedzę bo kanapę już inna babka okupuje też po glukozie heh.
Mierzyłam glukometrem też po godzinie i norma nie przekroczona więc mam nadzieję, że wyjdzie ok.

Do góry