reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

Ufff nadrobiłam chyba z 8 stron :p ale wszystko przeczytałam:D widziałam że dużo pisałyście o prenatalnych tych pierwszych, powiem Wam że lekarz mi powiedział że wszystko ok to nawet nie spojrzałam na te wyliczenia, powiedziałam sobie ze nie będę nic o tym czytać, porównywać i cieszę się że się tego trzymałam :p lubię sobie panikować i wkręcać więc chyba dobrze zrobiłam 🤣 jeśli chodzi o wyprawkę to super ze się zabieracie już za to, ja jakoś nie mam "checi" - nie wiem czemu, zawsze miałam wrażenie że wpadnę w szał i będę kupować szukać, jak nie byłam w ciąży to oglądałam wszystko a teraz nie wiem gdzie się to podziało 🤷‍♀️ dzisiaj sobie pomyślałam że chyba moje pierwsza ciąża (poronienie) zabrała mi chęci i radość do tych rzeczy :( ale może jak poczytam co Wy tu kupijecie, planujecie to może się coś włączy:D

reklama
Domyślam się, wiem że to nie łatwe:D ale jakbyś kiedyś nie miała wyjścia to pocieszam że jest fajnie w udo :) Oczywiście z zimnym kompresem przed zastrzykiem :p
O nie, niechcialoby mi się chodzić skóry wcześniej :p ja jestem leń, nie dezynfekuje skory nawet tylko rach ciach wale zastrzyk i idę do pracy :p

O nie, niechcialoby mi się chodzić skóry wcześniej :p ja jestem leń, nie dezynfekuje skory nawet tylko rach ciach wale zastrzyk i idę do pracy :p
Ja miałam dostać po operacji zastrzyki,żeby skrzepy się nie robili ale zapisali mi tabletki w sumie drożej wyszło ale obyło się bez kucia, w szpitalu parę dostałam w brzuch to podziwiam was i inne osoby które muszą je codzien dostawać.

Ja na doz zamawiam bo Gemini u nas jest ale odbioru zamówień z internetu w niej nie ma 😐
ja kuriera do domu zamawiam, co jakiś czas można upolować kuriera za darmo, teraz np. trzeba było przejść na jakieś nowe konto i za to była darmowa dostawa. Z DOZ też korzystam, ale zazwyczaj z takich bardziej "lękowych" rzeczy

Przeglądam teraz rzeczy od koleżanki i szal ogarnia chciałam je pospisywac co ile mam w rozmiarach. I tak są body jedne na 56 drugie 62 trzecie 74 i wszystkie taka samą długość mają i każdy inna fima.A zaś inne 62 to jak dla pół rocznego dziecka i weź tu mądry spakuj body do szpitala.

ja kuriera do domu zamawiam, co jakiś czas można upolować kuriera za darmo, teraz np. trzeba było przejść na jakieś nowe konto i za to była darmowa dostawa. Z DOZ też korzystam, ale zazwyczaj z takich bardziej "lękowych" rzeczy
No tak ja witaminy zamawiam co miesiąc i co miesiąc coraz droższe ale zawsze taniej przez internet niż w aptece.Te ceny rosnąl szybciej niż mój brzuch...

Ja zamówiłam w Smyku dwa 3-paki pajacy i 2-pak polspiochow, bo wiem, że mi pasują te konkretne ubranka i doczekałam się promocji, a nie wydaje mi się, żebym już upolowała taniej. Te moje, które do mnie wróciły sa baaardzo wyuzywane już, chce mieć coś nowego. Na razie już chyba nie będę kupowała więcej nowych, bo mam jakies używki, jeszcze ktoś chce mi podarowac. Myślę, że 68 i 74 to już będę kupować na wyprzedażach grudniowych. Od przewalania ciuchów z ubrankami to już mi słabo jest, ale wiem, że powinnam te używki przeprac teraz w jakiś słoneczny dzień, bo potem to już będzie tylko gorzej.

Kurde się naczytałam o tym spaniu na plecach że aż ... A mi jakoś ciężko się przerzucić na spanie na boku.Robie co mogę a i tak na plecach się budzę ..

reklama
Kurde się naczytałam o tym spaniu na plecach że aż ... A mi jakoś ciężko się przerzucić na spanie na boku.Robie co mogę a i tak na plecach się budzę ..
Ostatnio przy teściowej mówiłam, że staram się spać na bokach. Była w szoku, za jej czasów nie było o tym w ogóle mowy.

Do góry