reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

Właśnie odnośnie collagenu, czy można brać w ciąży? Ja przed zażywałam Class a Collagen marki Noble Health, producent zapewnia, że jest bezpieczny w ciąży ale czy któraś konsultowała to z lekarzem dla pewności? :) ja na razie odstawiłam, ale chyba na następnej wizycie podpytam lekarza.
Mi lekarz powiedział, że nie ma żadnych przeciwwskazań, też brałam z Noble Health, teraz biorę z Solgara i o ile pod względem składu jest lepszy, to wielkość tabletek mnie zabija.. 😭 te z Noble ciut mniejszy i jakby łatwiej przechodzą.

reklama
[emoji33][emoji33][emoji33]
Co za baba!?!?! Przynajmniej nie powinnaś już mieć wyrzutów sumienia że jesteś na L4!
No i ja w życiu bym do takiej pracy nie wróciła [emoji1745]
Teraz już nie mam żadnych. 😂
No to niezłe . Ciekawe czy faktycznie tak było czy sobie ściemnia żeby mniej zapłacić . Długo jesteś już na l4?
Na l4 jestem od 25 lutego. 🤷🏻‍♀ Gdyby tak było to od razu kierowniczka by do mnie dzwoniła.. raz sie pomyliłam to na drugi dzień już miałam telefon i jechałam do pacjenta🤷🏻‍♀️

Faktycznie szurnieta ta Twoja szefowa, dobrze ze teraz L4, potem macierzynski, a potem ja bym na Twoim miejscu uciekala najdalej jak sie da 🙂po co sobie zdrowie psuc przez wariatke
Już sobie zaklepałam miejsce w innej aptece... teraz jak ja poszłam to kolega z pracy też już psychicznie nie wytrzymał i złożył wypowiedzenie. 🤷🏻‍♀️

Mają obowiązek przyjąć mnie na to samo stanowisko z takim samym wynagrodzeniem [emoji6] potem mogą mnie oczywiście zwolnić ale po macierzyńskim jest tak samoJa też [emoji119] ale ja potrzebuję trochę rozrywki od pomidorowej i klocków Duplo [emoji28] obiecałam sobie że jak przejdę na L4 to odpuszczę zlecenia. Muszę odpocząć przed tym Armagedonem
Ja chyba też:D bo jeśli nie obraża się śmiertelnie na mnie gdy przedstawię im l4 to pewnie po macierzyńskim będą znów chcieli żebym wróciła na zlecenie bo widzę że całkiem im to pasuje

U mnie wszystko w najlepszym porządku. Usg przez powłoki brzuszne ❤️

Załączniki

• IMG_20210310_153410.jpg
    IMG_20210310_153410.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 85
Ja chyba też:D bo jeśli nie obraża się śmiertelnie na mnie gdy przedstawię im l4 to pewnie po macierzyńskim będą znów chcieli żebym wróciła na zlecenie bo widzę że całkiem im to pasuje
A to pracujesz w tej samej firmie, tyle że na zlecenie? Ciekawy myk, kurde mój pracodawca pewnie nie pojdzie na coś takiego 🤔

Dziewczyny, szefowa wypłaciła mi wypłatę, ale tak jakbym była na normalnym l4.... czyli 80% :) i zadzwoniłam do niej... Ona do mnie „Potrąciłam za złe wydanie leków”.... rozumiecie to? Gdzie przez 2 tygodnie (kierownik apteki ma obowiązek sprawdzać wydanie leków, recepty itd) nikt nic mi nie powiedział, że coś jest źle... szkoda gadać na to babsko już.
🙂😂klasyka. Ja w poprzedniej ciąży miałam to samo. Byłam 2 tyg na urlopie zaczęłam mieć bóle poszłam na l4 i mi uwalili 200 zł za koszulki bo nagle po miesiącu się okazało że nie takie klientka chciała i zwróciła.

reklama
Do góry