Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mam zachcianki na słodkie co przed ciążą praktycznie wgl nie jadlamU mnie wychodzi dziewczynka. W pierwszej pokazywało chłopca i faktycznie mam syna
To mnie strasznie ciągnie na słodkie. Oczywiście jak już zjem, to stwierdzam, że to jednak nie na to miałam ochotę
Witaj ja mam w domu 11-latkęWitam październikowe mamusie, czytam Was już od kilku dni i jakoś nie mogłam się zebrać na założenie konta do dzisiejszego dnia.
Jestem 7+0, ale bliżej sie dowiem w środę, ponieważ idę do lekarza.
Mam już syna 10 letniego
Pozdrawiam
Hej ja mam w domu 10 latka 8 latka i roczniaka wiec ekipa dość sporaWitam październikowe mamusie, czytam Was już od kilku dni i jakoś nie mogłam się zebrać na założenie konta do dzisiejszego dnia.
Jestem 7+0, ale bliżej sie dowiem w środę, ponieważ idę do lekarza.
Mam już syna 10 letniego
Pozdrawiam
To juz przedszkole podziwiam i wielki pokłon nie wiem jak wyrobie z 2 co dopiero z 4Hej ja mam w domu 10 latka 8 latka i roczniaka wiec ekipa dość spora
Fajnie ja oprócz syna mam w domu 16 latke która jest moją siostrą, więc jest w domu wesoło a tym bardziej teraz przy zdalnym nauczaniuHej ja mam w domu 10 latka 8 latka i roczniaka wiec ekipa dość spora