reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

Codziennie mam pretensje do wszystkich wokół, że chcę zdrowo się odżywiać, że czas ograniczyć: cukier, sól, białe pieczywo, wszelakie słodycze i fast foody, makarony i tak dalej i tak dalej. Co robię od dwóch tygodni? Jem słodycze fast foody makarony bułeczki, a teraz wysłałam chłopa po lody Xd

reklama
Codziennie mam pretensje do wszystkich wokół, że chcę zdrowo się odżywiać, że czas ograniczyć: cukier, sól, białe pieczywo, wszelakie słodycze i fast foody, makarony i tak dalej i tak dalej. Co robię od dwóch tygodni? Jem słodycze fast foody makarony bułeczki, a teraz wysłałam chłopa po lody Xd
😃😃😃Mój pojechal po chipsy ostre 😱😱dieta po byku

U mnie też za pierwszym razem zgadl że dziewczynka A chciałam Wojciecha. Teraz chcę Klare i na bank mi życie zrobi na opak Xd
mi pokazuje ze będę mieć dziewczynkę 😊😊 w poprzednich ciazach pokazywało mi chłopaków i za każdym razem się sprawdzalo urodzilam 3 chlopcow. Teraz mam nadzieje ze się sprawdzi i będzie dziewczynka bo ile tych chłopów można 😂😂

Mam to samo, nic mi nie wchodzi ale ciasto z kremem pod każdą postacią, jak praktycznie nigdy nie jem słodkiego tal teraz mogłabym nie jeść nic więcej, jestem załamana bo juz 3 tygodnie leze jeszcze minimum 2 tyg lezenia przedemną, boje się, że za miesiąc bede się toczyc

Mam to samo, nic mi nie wchodzi ale ciasto z kremem pod każdą postacią, jak praktycznie nigdy nie jem słodkiego tal teraz mogłabym nie jeść nic więcej, jestem załamana bo juz 3 tygodnie leze jeszcze minimum 2 tyg lezenia przedemną, boje się, że za miesiąc bede się toczyc
Spokojnie dziecko z Ciebie wyssie. Mi zeszło z rąk nóg zniknął podwójny podbródek w zaczął się delikatnie rysować brzyszek Xd A potem niestety i tam się utylam 😂

To który tydzień u Ciebie?😁 Mi się teraz tak pozmieniało, że w ogóle nie mam ochoty na czekoladę, którą przed ciążą kochałam ❤️ za to białe pieczywo, a w szczególności bułeczki z masłem i żółtym serem to mój raj 😃 no i oczywiście fast foody

reklama
To który tydzień u Ciebie?😁 Mi się teraz tak pozmieniało, że w ogóle nie mam ochoty na czekoladę, którą przed ciążą kochałam ❤️ za to białe pieczywo, a w szczególności bułeczki z masłem i żółtym serem to mój raj 😃 no i oczywiście fast foody
U mnie podobnie. Wcześniej dzień bez czekolady dniem straconym. A teraz? Na czekoladę patrzeć nie mogę 🙈 Bułki z serem od 2 dni rządzą 😅

Do góry