reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

Według internetowego kalendarza każda co ma termin na październik powinna mieć chłopca. 😂😂😂 Więc ciekawe jak oni to sprawdzają jak bliźniaki się trafia 😂😂
U mnie wychodzi dziewczynka. W pierwszej pokazywało chłopca i faktycznie mam syna 😉

To mnie strasznie ciągnie na słodkie. Oczywiście jak już zjem, to stwierdzam, że to jednak nie na to miałam ochotę 😁

reklama
U mnie podobnie. Wcześniej dzień bez czekolady dniem straconym. A teraz? Na czekoladę patrzeć nie mogę [emoji85] Bułki z serem od 2 dni rządzą [emoji28]

Omg, dałabym wiele za taka świeżutka bułeczkę z szyneczka, serem i pomidorem [emoji1] ale nie mogę, bo staram się ograniczyć pieczywo, wiec nic z tego [emoji24] jak zaczynam jeść to skończyć nie umiem [emoji23]

C987DAAA-E8F5-4202-BAD3-91542E5C42C0.png

reklama
Do góry