reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
A jak się generalnie czujecie..? U mnie tylko apatia i czasem jak kawę łyknę mdli.. I schudłam kilo jakoś jak narazie 🤦‍♀️
Ja generalnie dobrze nie myślę o objawach bo moja psychika często lubi sobie coś wkręcać . Dlatego mówię sobie nie możesz się zle czuć bo to jeszcze za wcześnie 😃

Byłam u ginekologa. W macicy pecherzyk ciążowy 17 mm (6hbd). Bez pęcherzyka żółtkowego i bez echa zarodka. Kontrola według lekarza za tydzień powinna być.

Myślicie że będzie puste jajo czy ma jeszcze szansę się pojawić ? Dziś 5+1 we OM lub 5+6 przez wczesną owu .

Beta w czwartek 21400 a tu nic nie widać.

Byłam u ginekologa. W macicy pecherzyk ciążowy 17 mm (6hbd). Bez pęcherzyka żółtkowego i bez echa zarodka. Kontrola według lekarza za tydzień powinna być.

Myślicie że będzie puste jajo czy ma jeszcze szansę się pojawić ? Dziś 5+1 we OM lub 5+6 przez wczesną owu .

Jeszcze

😢 A ja przyszlam się z Wami pożegnać. W nocy zaczelam krwawić... A jeszcze o 22 robilam test i byly dwie kreski... Zrobilam dzis bete, czekam na wynik ale co to zmieni... Tyle ze mnie dzis wylecialo, że na pewno juz nic sie tam nie ostalo 🥺 przykro bardzo, tym bardziej że to pierwsza ciąża i pierwsze poronienie... Odwiedzę Was tu pewnie blizej pazdziernika ale poki co bycie tu i czytanie jak wam świetnie rosną zarodki jest ponad moje siły 😢 jak macie jakies zlote rady co poprawić, co sprawdzic na przyszlosc, itp itd to chetnie na priv poproszę. Tak bardzo się cieszyliśmy... 😢🥺

Powodzenia Wam 😘

Ja się ogónie czuję strasznie, ale to chyba bardziej przez koronkę, którą w weekend mąż przyprowadził do domu, niż ciążę :(
Ciągle mi zimno, nie mam na nic siły i pękająca głowa.

Zarodek czasami się pojawia na USG dopiero gdy pęcherzyk ma ponad 20mm. A pęcherzyk żółtkowy zwykle między 5+2 a 5+5, ale różnie to bywa. Na następnym USG już pewnie będzie widać zarodek :). Trzymam kciuki!

reklama
Do góry