reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

Otrzymałam przed chwilą wiadomość, że mam się określić do poniedziałku czy się zaszczepię... i co teraz. Będę musiała zrezygnować jakoś grzecznie bez podawania przyczyny.
To moja największa bolączką związana teraz z ciążą że się nie zaszczepie :(
Chociaż może jak dojdzie do mnie kolejka to już zmienią podejście [emoji28]

reklama
Tyle tylko, że do lekarza się nie dostanę do poniedziałku... A i co on by mógł stwierdzić na 4 dni przed planowanym @... Po prostu zrezygnuję. Jak zaczną dopytywać, to się będę martwić 🤫😉
chodziło mi o lekarza który kwalifikuje do szczepień, w wywiadzie przed szczepionka tak byś musiała się przyznać że w ciąży jesteś :p teoretycznie nie powinni dopytywać ale ciekawe jak to będzie w praktyce 🤔

Ja się zapisałam na wizytę na 23.02
emoji28.png
z pełną premedytacją
emoji6.png
wolę mieć pewność że będzie już widać serduszko.

Witam was! Dzisiaj bardzo zaskoczyły mnie moje dwie kreski, więc mam nadzieję, że przynajmniej do października tutaj z wami już zostanę ☺️
Termin wyliczyło mi na 12.10
Póki co z objawów to brak @ i rwący ból jajników i co jakiś czas bóle w podbrzuszu jak na @ no i bardzo wrażliwe piersi.
Jutro wybieram się na bete aby mieć już 100% pewności
A Wy jak się czujecie? Jakieś objawy?
Hej, gratuluję 🥰 u mnie dziś 5+4, z objawów to bolą mnie piersi ale tak delikatnie, co zjem to mi niedobrze ale nie wymiotuje, co chwile mi się odbija i to tyle w sumie 😀

ok. widzę w postach, że dziewczyny piszą o częstym wykonywaniu badania beta. czemu służy to badanie? jestem zielona w tych tematach to moja pierwsza ciąża. Wizytę mam dopiero 13.02.
Powinno zbadać sie dwa razy w odstępie 48h wtedy sprawdzamy przyrost :) ogólnie powinna sie podwoić, to oznacza, ze na ten moment ciąża rozwija sie prawidłowo.

Sporo Was tutaj :) Witam się i ja... nareszcie. 4 ciąża. Mam nadzieje, że ta zakończy się powodzeniem.
Dzisiaj 5+0. Obstawiona lekami, mam pytanie, czy któraś z Was robi sobie zastrzyki z clexane? Czy was też tak szczypie podskórnie przez jakiś czas od wstrzyknięcia?

Sporo Was tutaj :) Witam się i ja... nareszcie. 4 ciąża. Mam nadzieje, że ta zakończy się powodzeniem.
Dzisiaj 5+0. Obstawiona lekami, mam pytanie, czy któraś z Was robi sobie zastrzyki z clexane? Czy was też tak szczypie podskórnie przez jakiś czas od wstrzyknięcia?
Witaj. Sporo nas i pewnie jeszcze dużo nas przybędzie. Masz już dzieciątko w domu, czy 3 poprzednie ciaze stracone ?[emoji53]

reklama
Miałam zastrzyki przeciwzakrzepowe. Szczypało jak diabli. Pomagało, kiedy robiłam to powoli, delikatniej i pod kątem. Spróbuj, może pomoże 😉

Do góry