reklama
Agnieszka_1988
Fanka BB :)
No i pięknie [emoji173]
U mnie wszystko dobrze piękny pęcherzyk wraz z zarodkiem i tak jakby migającym serduszkiem na usg doktor mówi że na następnej wizycie posłuchamy serduszka [emoji173]️
nowafalaa
Ja dziś 6+0 do wizyty 1.5tygodnia6 tydzień z teściowa to uwazaj ja poluzowałam lejce i widzę, że muszę je skrócić znów..
Ale dziś mam ból piersi jak dwa melony i zaparcia się zaczęły eh ale nie odczuwam boli brzucha od 2dni. Może to chwilowe
Indiazulualfa
Dziewczyny pomocy Pisałam tu kilka dni temu, że robiłam betę i niestety poziom hormonu spada (1.02 282mlU 3.02 267mlU) uznałam, że to biochemiczna, zresztą zaczęły się plamienia i na dzień dzisiejszy leci mi krew. Dzisiaj miałam wizytę powiedziałam wszystko lekarce zrobiła usg, na nim nic nie widać, endometrium 19mm (dwa tyg temu 21mm) uznała że to bichem ale zleciała betę. Teraz odebrałam wyniki i pokazuje ponad 1400mlU O co chodzi? Czy to może być pozamaciczna? Nie wiem czy lecieć na SOR czy czekać bo w pt mam wizytę, miała któraś z Was podobne doświadczenia? Zaraz zwariuje
anio0
Ja tak robiłam w ciąży z Zośką Nie płaciłam za żadne badania, a na NFZ przysługują tylko trzy USG. Niewiele mój publiczny gin działał przez tych 42 tygodni... Prywatnie sprawdzałam co miesiąc co tam się w środku dzieje pojechałam też rodzić do szpitala, w którym mój prywatny gin pracuje. Teraz chyba zrobię tak samo.Hejka
Wy to się rozpisujecie laski
Witam wszystkie nowe październikowe
Słuchajcie, teściowa zapisała mnie do ginekologa na nfz jest pielęgniarka w przychodni.
Mówiłam jej, że ginekologa nie zmienię choćbym miała 400 zł zA wizytę płacić ale uparła się bo mówi że mam chodzić do tego swojego ale badania robić przez nfz. Co o tym myślicie? Dwóch lekarzy to dwie opinie, a w sytuacjach wątpliwych zawsze słuchałabym mojego doktora Filipa, znam go od 11 lat, prowadził moje dwie ciąże już.
Tak więc mam w piątek wizytę z NFZ a 18.02 prywatnie
Elph
A który masz tydzień+dzień ciąży? Dziwna sytuacja, może któryś wynik to jakiś błąd laboratorium... Ja bym próbowała zadzwonić do lekarza, ewentualnie faktycznie SOR, jak to pozamaciczna to groźna sprawa dla Ciebie. Trzymam kciuki żeby ostatni wynik był prawdziwy i to po prostu zarodek dzielnie walczy!Dziewczyny pomocy Pisałam tu kilka dni temu, że robiłam betę i niestety poziom hormonu spada (1.02 282mlU 3.02 267mlU) uznałam, że to biochemiczna, zresztą zaczęły się plamienia i na dzień dzisiejszy leci mi krew. Dzisiaj miałam wizytę powiedziałam wszystko lekarce zrobiła usg, na nim nic nie widać, endometrium 19mm (dwa tyg temu 21mm) uznała że to bichem ale zleciała betę. Teraz odebrałam wyniki i pokazuje ponad 1400mlU O co chodzi? Czy to może być pozamaciczna? Nie wiem czy lecieć na SOR czy czekać bo w pt mam wizytę, miała któraś z Was podobne doświadczenia? Zaraz zwariuje
Indiazulualfa
Nie mam, ale chyba przedzwonię do jakiegokolwiek gina z luxmedu bo tam się lecze i opowiem wszystko bo nie zasnę dzisiajMasz numer do swojej lekarki?
To jedyne co przyszło mi do głowy, żeby z nią się skontaktować
anio0
ZazdroszczęHahaha, powiem Ci że taką teściową jak ja mam to że świecą szukać jest przekochana
reklama
anio0
Ja bym obstawiała błąd tego drugiego labo. Robiłaś wszystkie wyniki w tym samym miejscu?Dziewczyny pomocy Pisałam tu kilka dni temu, że robiłam betę i niestety poziom hormonu spada (1.02 282mlU 3.02 267mlU) uznałam, że to biochemiczna, zresztą zaczęły się plamienia i na dzień dzisiejszy leci mi krew. Dzisiaj miałam wizytę powiedziałam wszystko lekarce zrobiła usg, na nim nic nie widać, endometrium 19mm (dwa tyg temu 21mm) uznała że to bichem ale zleciała betę. Teraz odebrałam wyniki i pokazuje ponad 1400mlU O co chodzi? Czy to może być pozamaciczna? Nie wiem czy lecieć na SOR czy czekać bo w pt mam wizytę, miała któraś z Was podobne doświadczenia? Zaraz zwariuje