reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny pomocy 😳 Pisałam tu kilka dni temu, że robiłam betę i niestety poziom hormonu spada (1.02 282mlU 3.02 267mlU) uznałam, że to biochemiczna, zresztą zaczęły się plamienia i na dzień dzisiejszy leci mi krew. Dzisiaj miałam wizytę powiedziałam wszystko lekarce zrobiła usg, na nim nic nie widać, endometrium 19mm (dwa tyg temu 21mm) uznała że to bichem ale zleciała betę. Teraz odebrałam wyniki i pokazuje ponad 1400mlU 😳😳 O co chodzi? Czy to może być pozamaciczna? Nie wiem czy lecieć na SOR czy czekać bo w pt mam wizytę, miała któraś z Was podobne doświadczenia? Zaraz zwariuje

Hejka🥰

Wy to się rozpisujecie laski 👀
Witam wszystkie nowe październikowe 🥰
Słuchajcie, teściowa zapisała mnie do ginekologa na nfz 🤣 jest pielęgniarka w przychodni.
Mówiłam jej, że ginekologa nie zmienię choćbym miała 400 zł zA wizytę płacić 🤣 ale uparła się bo mówi że mam chodzić do tego swojego ale badania robić przez nfz. Co o tym myślicie? Dwóch lekarzy to dwie opinie, a w sytuacjach wątpliwych zawsze słuchałabym mojego doktora Filipa, znam go od 11 lat, prowadził moje dwie ciąże już.
Tak więc mam w piątek wizytę z NFZ a 18.02 prywatnie
Ja tak robiłam w ciąży z Zośką :) Nie płaciłam za żadne badania, a na NFZ przysługują tylko trzy USG. Niewiele mój publiczny gin działał przez tych 42 tygodni... Prywatnie sprawdzałam co miesiąc co tam się w środku dzieje :) pojechałam też rodzić do szpitala, w którym mój prywatny gin pracuje. Teraz chyba zrobię tak samo.

Dziewczyny pomocy 😳 Pisałam tu kilka dni temu, że robiłam betę i niestety poziom hormonu spada (1.02 282mlU 3.02 267mlU) uznałam, że to biochemiczna, zresztą zaczęły się plamienia i na dzień dzisiejszy leci mi krew. Dzisiaj miałam wizytę powiedziałam wszystko lekarce zrobiła usg, na nim nic nie widać, endometrium 19mm (dwa tyg temu 21mm) uznała że to bichem ale zleciała betę. Teraz odebrałam wyniki i pokazuje ponad 1400mlU 😳😳 O co chodzi? Czy to może być pozamaciczna? Nie wiem czy lecieć na SOR czy czekać bo w pt mam wizytę, miała któraś z Was podobne doświadczenia? Zaraz zwariuje
A który masz tydzień+dzień ciąży? Dziwna sytuacja, może któryś wynik to jakiś błąd laboratorium... Ja bym próbowała zadzwonić do lekarza, ewentualnie faktycznie SOR, jak to pozamaciczna to groźna sprawa dla Ciebie. Trzymam kciuki żeby ostatni wynik był prawdziwy i to po prostu zarodek dzielnie walczy!

reklama
Ja bym obstawiała błąd tego drugiego labo. Robiłaś wszystkie wyniki w tym samym miejscu?

Do góry