reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
@Mooni89 u nas na stanie trochę młodsze dzieci od Twoich, bo córeczka prawie 7 latka i synek 5 latek 😀 u nas w sumie w pierwszym cyklu się udało odkąd podjęliśmy decyzję o kolejnym dzieciątku , chociaż wcześniej też jakoś specjalnie się nie zabezpieczyliśmy, tylko że ja łatwo zachodzę w ciążę ale gorzej donosić 😞

@Mooni89 u nas na stanie trochę młodsze dzieci od Twoich, bo córeczka prawie 7 latka i synek 5 latek 😀 u nas w sumie w pierwszym cyklu się udało odkąd podjęliśmy decyzję o kolejnym dzieciątku , chociaż wcześniej też jakoś specjalnie się nie zabezpieczyliśmy, tylko że ja łatwo zachodzę w ciążę ale gorzej donosić 😞
Na pewno teraz będzie dobrze🙂

Hejka🥰

Wy to się rozpisujecie laski 👀
Witam wszystkie nowe październikowe 🥰
Słuchajcie, teściowa zapisała mnie do ginekologa na nfz 🤣 jest pielęgniarka w przychodni.
Mówiłam jej, że ginekologa nie zmienię choćbym miała 400 zł zA wizytę płacić 🤣 ale uparła się bo mówi że mam chodzić do tego swojego ale badania robić przez nfz. Co o tym myślicie? Dwóch lekarzy to dwie opinie, a w sytuacjach wątpliwych zawsze słuchałabym mojego doktora Filipa, znam go od 11 lat, prowadził moje dwie ciąże już.
Tak więc mam w piątek wizytę z NFZ a 18.02 prywatnie

Hejka[emoji3059]

Wy to się rozpisujecie laski [emoji102]
Witam wszystkie nowe październikowe [emoji3059]
Słuchajcie, teściowa zapisała mnie do ginekologa na nfz [emoji1787] jest pielęgniarka w przychodni.
Mówiłam jej, że ginekologa nie zmienię choćbym miała 400 zł zA wizytę płacić [emoji1787] ale uparła się bo mówi że mam chodzić do tego swojego ale badania robić przez nfz. Co o tym myślicie? Dwóch lekarzy to dwie opinie, a w sytuacjach wątpliwych zawsze słuchałabym mojego doktora Filipa, znam go od 11 lat, prowadził moje dwie ciąże już.
Tak więc mam w piątek wizytę z NFZ a 18.02 prywatnie

Hej, witaj [emoji847]

Moim zdaniem to rozsądne [emoji4] wiele dziewczyn tak robi, zaoszczędzisz na badaniach, a tych w ciąży jest sporo [emoji4] ja tez będę robić podobnie bo mam pakiet medyczny i tam będę prowadzić tylko dla badań [emoji4] w pierwszej ciąży robiłam dokładnie tak samo [emoji28]

reklama
Do góry