Cześć dziewczyny nieśmiało witam się i ja. Wszystkim wam gratuluję i zdrowej i spokojnej ciąży życzę Dzisiaj 28 dzień cyklu, rano zrobiłam test i wyszedł cień kreski, za dwa dni powtórzę i zobaczymy czy będzie wyraźniejsza kreska. Cykle mam różnie, ostatni trwał 26 dni a bywały i 32 dniowe, także nawet nie wiem kiedy dokładnie okres miałby przyjść. Przeszłam już trzy ciąże biochemiczne więc na razie z dystansem i na spokojnie do tego podchodzę i czekam na rozwój sytuacji dołączam zdjęcie mojego testu
reklama
Celia89
Fanka BB :)
a widzisz. Ja już dzisiaj głaszcze sie po brzuchu i okazuje milosc mojej blaskocyscie haha Oby przebrnela okres przedzarodokowy chociaz nigdy nie mialam problemow z ciazami. Bylam w az 1 2 lata temu ...Na podobnym ciążowym etapie jesteśmy Ja też dzisiaj 3+6
Celia89
Gratuluje Ja jednego dnia mialam bladziocha w 24 a w 25 czyli wczoraj twardy dowod na to ze bede mamaCześć dziewczyny nieśmiało witam się i ja. Wszystkim wam gratuluję i zdrowej i spokojnej ciąży życzę Dzisiaj 28 dzień cyklu, rano zrobiłam test i wyszedł cień kreski, za dwa dni powtórzę i zobaczymy czy będzie wyraźniejsza kreska. Cykle mam różnie, ostatni trwał 26 dni a bywały i 32 dniowe, także nawet nie wiem kiedy dokładnie okres miałby przyjść. Przeszłam już trzy ciąże biochemiczne więc na razie z dystansem i na spokojnie do tego podchodzę i czekam na rozwój sytuacji dołączam zdjęcie mojego testu Zobacz załącznik 1236624
anio0
Ja prywatnie się wybieram Mój gin pracuje w szpitalu w innym mieście i tak tu przyjmuje po nocachMatko jaka godzina.. Przypomina mi się gastrolog mojej mamy, który przyjmował w nocy kiedyś miała wizytę na 23... i to na NFZ
anio0
No to nie wiadomo do czego odliczać do wizyty czy do ślubu! Super!Mi sie do lekarza nie spieszy. Dopiero po pierwszej wizycie pewnie zaczne sie cieszyc ciaza. No zalezy co mi powie. dzis 3+6 a planuje isc dopiero 6 tc/7tc. 26 -5 luty a 6 biore slub haha...
anio0
Witamy, witamy!Cześć dziewczyny nieśmiało witam się i ja. Wszystkim wam gratuluję i zdrowej i spokojnej ciąży życzę Dzisiaj 28 dzień cyklu, rano zrobiłam test i wyszedł cień kreski, za dwa dni powtórzę i zobaczymy czy będzie wyraźniejsza kreska. Cykle mam różnie, ostatni trwał 26 dni a bywały i 32 dniowe, także nawet nie wiem kiedy dokładnie okres miałby przyjść. Przeszłam już trzy ciąże biochemiczne więc na razie z dystansem i na spokojnie do tego podchodzę i czekam na rozwój sytuacji dołączam zdjęcie mojego testu Zobacz załącznik 1236624
Celia89
noo hyhy. Ale do tej ciazy podchodze na spokojnie. w porzedniej w 4+2 juz bylo usg i widoczny pecherzyk 0.55No to nie wiadomo do czego odliczać do wizyty czy do ślubu! Super!
Cześć dziewczyny nieśmiało witam się i ja. Wszystkim wam gratuluję i zdrowej i spokojnej ciąży życzę Dzisiaj 28 dzień cyklu, rano zrobiłam test i wyszedł cień kreski, za dwa dni powtórzę i zobaczymy czy będzie wyraźniejsza kreska. Cykle mam różnie, ostatni trwał 26 dni a bywały i 32 dniowe, także nawet nie wiem kiedy dokładnie okres miałby przyjść. Przeszłam już trzy ciąże biochemiczne więc na razie z dystansem i na spokojnie do tego podchodzę i czekam na rozwój sytuacji dołączam zdjęcie mojego testu
Tryzmam mocno kciuki! Ja przeszłam 2 biochemiczne, w tej ciąży widziałam już pęcherzyk, więc mam nadzieję, że nam sie uda Jestem obstawiona lekami teraz, a Ty?Cześć dziewczyny nieśmiało witam się i ja. Wszystkim wam gratuluję i zdrowej i spokojnej ciąży życzę Dzisiaj 28 dzień cyklu, rano zrobiłam test i wyszedł cień kreski, za dwa dni powtórzę i zobaczymy czy będzie wyraźniejsza kreska. Cykle mam różnie, ostatni trwał 26 dni a bywały i 32 dniowe, także nawet nie wiem kiedy dokładnie okres miałby przyjść. Przeszłam już trzy ciąże biochemiczne więc na razie z dystansem i na spokojnie do tego podchodzę i czekam na rozwój sytuacji dołączam zdjęcie mojego testu Zobacz załącznik 1236624
Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie mam nadzieję że wszystkie dotrwamy do października ja już mam dwoje dzieci i zapragnęło nam się trzecie i tak jak pisałam, przeszłam też trzy ciążę biochemiczne więc troszkę już za mną. Lata też już nie te bo w styczniu skończyłam 34 lata, i mam w związku z tym trochę obawy czy wszystko będzie dobrze, czy dam radę itp. ale póki co myślę pozytywnie
reklama
Mooni89
My też trzecie staraliśmy się prawie 2 lata, ale żadnych strat, to teraz już musi być dobrze pochwal się co już macie na pokładzie, my mamy dwóch chłopaków, 14 i 9 no i wiek podobny, ja mam 32Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie mam nadzieję że wszystkie dotrwamy do października ja już mam dwoje dzieci i zapragnęło nam się trzecie i tak jak pisałam, przeszłam też trzy ciążę biochemiczne więc troszkę już za mną. Lata też już nie te bo w styczniu skończyłam 34 lata, i mam w związku z tym trochę obawy czy wszystko będzie dobrze, czy dam radę itp. ale póki co myślę pozytywnie