reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

Ja też już po wizycie. USG genetyczne na 19.04. Moja gin też nie doszukała się przyczyny krwawienia. Tyle czekałam na wizytę a miała mega opóźnienie także wszystko w biegu. Gdybym nie upomniała się o kartę ciąży to też bym nie dostała 🤦‍♀️
Może masz możliwość wyboru innego lekarza . Ja nie jestem wstanie zrozumieć jak tak można traktować pacjentki i to jeszcze w Twojej sytuacji;) Ale ja mam tu lekarzy do wyboru do koloru. Mój doktor na drugą moją cesarkę przyszedł w trakcie swojego urlopu, z walizką bo 3 godziny później wylatywał na wakacje. Zależało mi by to on mnie ciął i się zgodził :)

reklama
Boże laski jaki mam dzień, pół dnia oglądam na youtube filmiki jak bobaski reagują na powrót taty z pracy, albo jak bawią się z psami i RYCZĘ!!! Już się nie doczekam swojego bobaska!! Kocham go najmocniej na świecie <3
Ale takie starsze już nie reagują ;)) Mój zbuntowany 5 latek to udaje czasem, że nie widzi jak ktoś wchodzi do domu ;)))

Pytanko, czy koło 12-13 tygodnia któraś czuła coś Ala kłucie w jajniku? Od kilku godzin od czasu do czasu mnie zakuje. Wiem że takie pytanie do lekarza, napisałam już mu sms ale nie odpisała jescze a ja straszna panikara jestem..

Czy was też to dziwi, że w ciaży jednak wszystko jest trudne? Ja też miałam chodzić po kilka km dziennie, robić ćwiczenia z trenerką swoją, a jak przez covid nie na siłce to przed tv. A co? *****, człowiek nawet kichać normalnie nie powienien! :D
No ja mam wrażenie że moje wszystkie plany poszły się *****. A już myślałam że jakbym wylądowała na zwolnieniu to hohoho, chociaż poszydełkuję. A generalnie leżę jak ta flądra, w domu nie robię nic, z córką się prawie nie bawię i czekam aż dzień się skończy :p

Hej dziewczyny ;) po wielu przygodach jestem w ciąży 12 tydzień ;) za tydzień czekają mnie badania prenatalne, a termin porodu na ta chwile to 2 październik ;) Od 5 tygodnia przyjmuje zastrzyki clexane ze względu na mutacje PAI 1 i żylaki na macicy. U mnie wstępnie już znana płeć i najprawdopodobniej dziewczynka 🥰🥰🥰
Ja też na 2 października 😁 i również za tydzień mam prenatalne ciekawe czy u mnie będzie widać płeć 😉

Pytanko, czy koło 12-13 tygodnia któraś czuła coś Ala kłucie w jajniku? Od kilku godzin od czasu do czasu mnie zakuje. Wiem że takie pytanie do lekarza, napisałam już mu sms ale nie odpisała jescze a ja straszna panikara jestem..
Ja dziś czuje takie rozrywanie w pachwinach coś jakby zakwasy 😁 i kość ogonowa. Chyba się rozszerza wszystko...

reklama
Dziewczyny, a co tu robić w taką pogodę!!! 😤😤😤 ja codziennie myśle o spacerach, ale czekam żeby chociaż było +10 stopni i mniejszy wiatr. Wszystkie inne rozrywki zakazane (siłownie, baseny, kina) wiec pozostaje nam tylko czekac do wiosny! Zobaczycie, jeszcze ruszymy nasze leniwe poślady 😅😅😅

Do góry