reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Dobrze rozumiem że uczysz w klasie pierwszej? Jak tak to od poniedziałku w całej Polsce będzie zdalne.
Właśnie mnie dobilaś jak to przeczytałam, tak to jest jak się wiadomości nie ogląda🤣 mój jest w drugiej klasie i zdecydowanie nie szła im nauka zdalna🤦🏽‍♀️ dzieci nie uważały i mało wynosiły z tych zajęć ech, już mnie głowa boli tak na zapas 🙄

Łoo matko ta ciąża nie będzie łatwa! Mam małego krwiaka i mam przejść na oszczędny tryb życia [emoji19] Poza tym bobas rośnie. Już ma ponad 2 cm. Pomachał do mamusi
Duzo osob ma krwiaka a do konca oszczedzac sie nie da;p Dzis posprzatalam caly dom. Staralam sie uwazac, no ale jak ja tego nie zrobie to jak nie krwiak to brak higieny w tym domu zabije mi dziecko. Serio. Biore duphason , nie uprawiam seksu bo mam szlaban, nie dzwigam chociaz mam roczna corke i wczoraj musialam ja zlapac w locie, nie chodzilam na basen :D bo w wodzie to ja se lubie skakac jak zaba a to ala przysiady a to pogarsza krwiak wiec zeby mnie nie podkusilo a teraz uje i tak baseny zamkneli i staram sie nie chodzic po 12 km :p ale i tak mi sie zdazylo juz. Nie czuje zmeczenia. Ciezko spacerowac z fonem w reku i pilnowac sie zeby nie przesc za duzo. Zobaczymy w piatek czy krewiak sie wcholnal, czy nie powiekszyl. Moja kuzynka miala 5 cm krwiak i to byl juz problemik.

Jestem po i uuuuuuuuuuf. Wprawdzie nie u mojego lekarza, ale znalazłam przemiłą panią doktor z samymi super opiniami, blisko domu. Już na wejściu zapytała co mnie sprowadza, więc powiedziałam szczerze: skurcz krzyża w nocy, śluz bezowy jednego dnia i BRAK objawów, nawet te co trochę były to zanikły... Fasolowo ma się dobrze, ma 2 cm, wszystko na około też dobrze wygląda, serduszko bije ok. 156 (oczywiście juz przeczytalam w necie, ze dla niektórych normą jest do 150, wiec chyba powinnam mieć ban na internet :D )

reklama
Do góry