Otóż to. Teraz mam właśnie ten problem, wiec trzeba będzie się na uda przerzucić, ale muszę to jeszcze z lekarzem uzgodnić bo nie wszyscy uważają, że to jest ok...Ja pamiętam jak w szkole złamałam nogę i przez 4 tygodnie musiałam robić sobie sama zastrzyki przeciwzakrzepowe. Przez pierwsze 3 tygodnie było lajtowo. Za to ostatni tydzień był już gorszy, bo miałam problem, żeby wbijać tą igłę i czasami próbowałam po 3 lub 4 razy
reklama
nikka13
Fanka BB :)
Ja tak mam od prawie 1,5 miesiąca. Schudłam już 4kg, jem bardzo po malu i malutko, później trochę siedzę żeby się ułożyło a później się kładę, i tak wieczorami to nic nie daje bo zwracam wszystko, ale w ciągu dnia jakieś 30% jedzenia uda się zatrzymać. Mąż ma mi jutro kupić nutridrinki, ja dostałam czopki i tabletki przeciwwymiotne, niestety tabletki metlocropramid nic nie pomogły taki u mnie ciężki przypadek.... Trzeba pić, ale u mnie też wszystko wylatuje, więc budzę się w nocy i małymi liczkami piję troszkę co jakiś czas bo w nocy jak jestem rozespana jest najlepiej, przespałabym cały ten tragiczny czas, mam codziennie sny ze normalnie żyje i chodzę, to mnie podtrzymuje na duchu... Trzymaj się, wiem że ciężko bo ja mam dola juz długo, ale w koncu minie...Dziewczyny, proszę, potrzebuję porady.
Od 2 tygodni nie jem prawie nic, ostatnie dni to jakaś udręka. Dzisiaj zjadłam jedynie pół miski płatków na śniadanie i dwie suche bulki, a dokladnie to same skorki. Nie jestem w stanie kompletnie nic zjeść. Schudłam już 3,5kg i strasznie mizernieje. Nie wiem, już co robić Tak jak zawsze jadłam za dwoje tak podczas ciąży nie jestem w stanie nic zjeść ani pić. Czuję, że jestem bardzo głodna ale nic nie mogę zjeść Czy ma któraś podobnie albo wie jak sobie z tym poradzić?
nikka13
Ja tak mam od prawie 1,5 miesiąca. Schudłam już 4kg, jem bardzo po malu i malutkopóźniej trochę siedzę żeby się ułożyło a później się kładę, i tak wieczorami to nic nie daje bo zwracam wszystko, ale w ciągu dnia jakieś 30% jedzenia uda się zatrzymać. Mąż ma mi jutro kupić nutridrinki, ja dostałam czopki i tabletki przeciwwymiotne, niestety tabletki metlocropramid nic nie pomogły taki u mnie ciężki przypadek.... Trzeba pić, ale u mnie też wszystko wylatuje, więc budzę się w nocy i małymi liczkami piję troszkę co jakiś czas bo w nocy jak jestem rozespana jest najlepiej, przespałabym cały ten tragiczny czas, mam codziennie sny ze normalnie żyje i chodzę, to mnie podtrzymuje na duchu... Trzymaj się, wiem że ciężko bo ja mam dola juz długo, ale w koncu minie...Dziewczyny, proszę, potrzebuję porady.
Od 2 tygodni nie jem prawie nic, ostatnie dni to jakaś udręka. Dzisiaj zjadłam jedynie pół miski płatków na śniadanie i dwie suche bulki, a dokladnie to same skorki. Nie jestem w stanie kompletnie nic zjeść. Schudłam już 3,5kg i strasznie mizernieje. Nie wiem, już co robić Tak jak zawsze jadłam za dwoje tak podczas ciąży nie jestem w stanie nic zjeść ani pić. Czuję, że jestem bardzo głodna ale nic nie mogę zjeść Czy ma któraś podobnie albo wie jak sobie z tym poradzić?
Czesc dziewczyny te zastrzyki i brak apetytu wcale nie brzmią dobrze jestem myślami z Wami trzymajcie się!Wstalam o 7 co za ironia w tygodniu do pracy o 8 jak zombie wstaje a w weekend 7 oczy jak 5zl Pogoda okropna leje wieje chyba zaraz odpalę netflixa i potrole dzisiaj pod kołderka a co...!
Zmienił mi się nickNie ogarniam tego logowania co chwile ze zle hasło a od lat to samo jak zmieniam na nowe to teraz nick mi się zmienił to ja Małgosia33
_Katharsis_
A ja miałam ostatnie dwa dni dużo lepiej. W końcu najadłam się porządnie bez uporczywych mdłości wczoraj wysłałam męża po sok ananasowy bo tak mi się chciało ananasa. A że dwa dni pod rząd ananasy jakie kupował śmierdziały mi kiszonką więc postawiłam na sok. Matko, jaka mi się rewolucja żołądkowa zrobiła od niego. Całą noc wymiotowałam na sucho musiałam z sypialni pozbyć się szklanki bo od zapachu ananasa mdliło bardziej. Także dzisiaj znowu jem małymi porcjami.
Do pierwszego USG już tylko 4 dni ach i wczoraj weszłam w 3 miesiąc a nadal nie widziałam lokatora w brzuszku
Do pierwszego USG już tylko 4 dni ach i wczoraj weszłam w 3 miesiąc a nadal nie widziałam lokatora w brzuszku
_Katharsis_
Mi ostatnio znajoma sprzedała patent na to, aby się nie odwodnić. Zamrozić w kostki wodę z elektrolitami i co jakiś czas ssać. Dziewczyna miała te niekontrolowane wymiotyJa tak mam od prawie 1,5 miesiąca. Schudłam już 4kg, jem bardzo po malu i malutko, później trochę siedzę żeby się ułożyło a później się kładę, i tak wieczorami to nic nie daje bo zwracam wszystko, ale w ciągu dnia jakieś 30% jedzenia uda się zatrzymać. Mąż ma mi jutro kupić nutridrinki, ja dostałam czopki i tabletki przeciwwymiotne, niestety tabletki metlocropramid nic nie pomogły taki u mnie ciężki przypadek.... Trzeba pić, ale u mnie też wszystko wylatuje, więc budzę się w nocy i małymi liczkami piję troszkę co jakiś czas bo w nocy jak jestem rozespana jest najlepiej, przespałabym cały ten tragiczny czas, mam codziennie sny ze normalnie żyje i chodzę, to mnie podtrzymuje na duchu... Trzymaj się, wiem że ciężko bo ja mam dola juz długo, ale w koncu minie...
Mooni89
Współczuję tych rewolucji żołądkowych, mnie mdli przez większą część dnia, ale jem w miarę normalnie, tylko mniejsze porcje, jedynie jak tylko pomyśle o kawie to jest gorzej, a wszystko co mleczne zjem i wypije normalnie heh. No to będzie wydarzenie z USG, ja już też 2 miesiące skończone, ale miałam już 2 USG, podziwiam bo ja bym nie wytrzymałaA ja miałam ostatnie dwa dni dużo lepiej. W końcu najadłam się porządnie bez uporczywych mdłości wczoraj wysłałam męża po sok ananasowy bo tak mi się chciało ananasa. A że dwa dni pod rząd ananasy jakie kupował śmierdziały mi kiszonką więc postawiłam na sok. Matko, jaka mi się rewolucja żołądkowa zrobiła od niego. Całą noc wymiotowałam na sucho musiałam z sypialni pozbyć się szklanki bo od zapachu ananasa mdliło bardziej. Także dzisiaj znowu jem małymi porcjami.
_Katharsis_
Haha, ja z niecierpliwych. Także moja cierpliwość została wystawiona na ciężką próbę. Przez ten czas kilka razy wpadałam w histerię. Chciałam jechać do szpitala aby tylko zrobili mi USG albo do miasta do kogokolwiek ale że ja bez prawa jazdy uzależniona od męża, który nie widzi potrzeby i mamy grzecznie czekać na wizytęWspółczuję tych rewolucji żołądkowych, mnie mdli przez większą część dnia, ale jem w miarę normalnie, tylko mniejsze porcje, jedynie jak tylko pomyśle o kawie to jest gorzej, a wszystko co mleczne zjem i wypije normalnie heh. No to będzie wydarzenie z USG, ja już też 2 miesiące skończone, ale miałam już 2 USG, podziwiam bo ja bym nie wytrzymała
reklama