Frezja004455
Fanka BB :)
Ja od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką Termomixa polecamDziewczyny, pytanie- czy któraś z Was korzysta z szynkowaru? Zastanawiam się nad kupnem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką Termomixa polecamDziewczyny, pytanie- czy któraś z Was korzysta z szynkowaru? Zastanawiam się nad kupnem
O a ja mam tańsza wersję Lidlomixa, ale itak jestem zachwycona, już 2 rok mam. Super te urządzeniaJa od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką Termomixa polecam
Jasne spokojnie w piekarniku ogarniesz jakiś filet czy schab na kanapkę Ale nie mam porównania czy smakuje on inaczej niż z szynkowaru... pewnie tak...Ciekawia mnie opinie uzytkowniczek (o ile takie tutaj sa ;-)) stricte tego szynkowara, bo z jednej strony wydaje sie to super pomysl na zdrowa wedline (te sklepowe maja masakryczny sklad, chyba ze macie jakies sprawdzone godne polecenia firmy?), ale z drugiej duzo zabawy z tym i przede wszystkim caly proces trwa kilka dni. Pytanie, czy podobnych rezultatow czlowiek nie uzyska jak po prostu zamarynuje mieso i upiecze w folii w piekarniku?
Pięknie oby tak dalej!!Jasne spokojnie w piekarniku ogarniesz jakiś filet czy schab na kanapkę Ale nie mam porównania czy smakuje on inaczej niż z szynkowaru... pewnie tak...
Jejuuuuu!!! Od wczoraj od południa jest ok??? Jedynie troszkę czasem muli nie chche mówić hop Ale jestem najszczesliwszym człowiekiem
Znalazłam sposób na moje mdłości jak tylko zaczyna mnie coś brać guma orbit i nawet nie musze jej żuc A jedynie mieć w ustach. Mega ulga
Ja myśle ze to jest odpowiedni poziom właśnie 60-70, z reszta o tym już ktoś pisał ale wg mojego ginekologa to 1 trymestr to powinna być sama natura (nawet mi nie zalecał kwasu foliowego brać) a endokrynolog mowila ze poziom 20 w ciąży jest super. Wiec ja mam lekarzy do zmianyMoja endokrynolog powiedziała mi, że w ciąży powinnam mieć conajmniej 60 jak i ginekolog, ale wydaję mi sie, że co lekarz to inaczej.
ja miałam dziś rozmowę z moim Dyrektorem, bo mam teraz L4 na 3 tyg ze względu na te ciągle wymioty i również zareagował pozytywnie, wszystko mogę dostosowywać pod siebie więc superCześć wszystkim mnie dopadło zapalenie zatok i stosuję tylko wodę morską do nosa, dużo piję wody, czosnek jem itp. Lekarz rodzinny bez problemu wypisał L4 ciążowe, tak więc wczoraj dzwoniłam do dyrektorki. Bardzo się ucieszyła, bo wiedziała, że wcześniej miałam problemy zdrowotne, no i wiek mam odpowiedni na pierwsze dziecko podpytywała, czy planuję za te dwa tygodnie kontynuować L4. I że jeśli się zdecyduję, to ona nie widzi problemu, bo teraz mam o siebie dbać, nie stresować się i wypoczywać pod tym względem ma świetne nastawienie