reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Dobrze, że wrzucacie te zdjęcia, bo człowiek ma porównanie, ja już myślałam, że chodzę do lekarzy co mają jakiś sprzęt z pchlego targu 😁 bo jak na moje to nic, kurna, nie widać na tych zdjęciach! Ale jak patrzę na te Wasze, to u Was jest tak samo, to spoko 😁
Chyba się za dużo filmów naoglądałam, że na takich zdjęciach to w odpowiednim czasie widać paluszki, zarys twarzy, itd. a na tych USG, co nam robią, to widać co najwyżej, że jest lokator😉 kształtami przypomina bobasa, ale tu już trzeba uruchomić wyobraźnię. Pewnie mnie weźmiecie zaraz za jakąś bezduszną 😛 ja wiem, że to dziecię tam zamieszkuje, ale jak dla mnie jakość zdjęć jest strasznie lipna i większość to sobie człowiek musi dowyobrazić

U mnie dziś zdrowo, koktajl owocowy. Bomba witaminowa na kolację 👏👍

Załączniki

• IMG_20210311_182625.jpg
    IMG_20210311_182625.jpg
    274,2 KB · Wyświetleń: 37
Dobrze, że wrzucacie te zdjęcia, bo człowiek ma porównanie, ja już myślałam, że chodzę do lekarzy co mają jakiś sprzęt z pchlego targu [emoji16] bo jak na moje to nic, kurna, nie widać na tych zdjęciach! Ale jak patrzę na te Wasze, to u Was jest tak samo, to spoko [emoji16]
Chyba się za dużo filmów naoglądałam, że na takich zdjęciach to w odpowiednim czasie widać paluszki, zarys twarzy, itd. a na tych USG, co nam robią, to widać co najwyżej, że jest lokator[emoji6] kształtami przypomina bobasa, ale tu już trzeba uruchomić wyobraźnię. Pewnie mnie weźmiecie zaraz za jakąś bezduszną [emoji14] ja wiem, że to dziecię tam zamieszkuje, ale jak dla mnie jakość zdjęć jest strasznie lipna i większość to sobie człowiek musi dowyobrazić

Dopiero potem będzie faktycznie widać, ze to mały człowieczek [emoji28] także się nie przejmuj [emoji847] Ja na badaniu usg jeszcze coś tam nawet może widzę, ale te wydruki to w ogóle są dla mnie niezbyt czytelne [emoji28]

reklama
Do góry