reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

Można się powołać na ryzyko pogorszenia stanu matki. Na Bielanach w Warszawie bogata Pani nie chciała zdrowej ciąży. Przyniosła zaświadczenie od psychologa i nikt nic nie miał do gadania podobno.

reklama
Hej dziewczyny, przepraszam za moją nieobecność, ale ostatnio to jest jakaś jazda bez trzymanki. Ogólnie ja sama się czuje w miarę, bo jak czytam jak dziewczyny biedne się męczą to aż mnie wszystko boli, ja tylko mam problem, że jak coś zjem to czuje straszny kamień na żołądku oraz mam straszne problemy z wypróżnianiem a co do nocnego maratonu to dzisiaj chyba 10 razy wstałam 🥴
Fajne te wasze mini człowieczki 😍 aż się nie mogę doczekać do 18 marca i zobaczę moje szczęście.
Zawsze powtarzam, że u kogoś szybciej przebiega ciąża i dzieci rosną a u mnie wszystko tak po woli się wlecze, że jak ja wytrwam do października to nie wiem 🙄🤷‍♀️🙈
Pozdrawiam Was serdecznie 😘❤❤
Właśnie to odliczanie do października będzie chyba najtrudniejsze, choć z drugiej strony zauważmy, ze my - październikowe mamy - jesteśmy obecnie w 1 trymestrze i jesteśmy nieco (pewnie jedne mniej lub bardziej) zestresowane. Dziewczyny, wyobraźcie sobie maj, ciepełko, słoneczko, świeże warzywa, świeże powietrze, będziemy w około 5 miesiącu i mam nadzieję, że tak jak jesteśmy tutaj wszystkie, to wszystkie będziemy się czuć świetnie i rozkoszować czasem ciąży. Naprawdę mam taką nadzieję :)

Można się powołać na ryzyko pogorszenia stanu matki. Na Bielanach w Warszawie bogata Pani nie chciała zdrowej ciąży. Przyniosła zaświadczenie od psychologa i nikt nic nie miał do gadania podobno.
Możliwe. U mnie lekarz zaznaczył, że jeżeli będę rozważać po prenatalnych, amniopunkcji itp, usunięcie ciąży to służy pomocą.

Witam październikowe mamy 😊 moje samopoczucie dzisiaj od rana to jakaś tragedia, robiło mi się niedobrze na samą myśl, że miałabym coś zjeść.. Do tego ogólne osłabienie i senność, ale cały czas mam w głowie, że to wszystko dla mojej fasolki 😁 Dopiero w zeszłą środę miałam usg a już nie mogę się doczekać kolejnego razu jak zobaczę maleństwo 😊 wizyta z usg zaplanowana na 24.03 a parę dni później bo 01.04 prenatalne 😊 Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy 😁

Witam październikowe mamy 😊 moje samopoczucie dzisiaj od rana to jakaś tragedia, robiło mi się niedobrze na samą myśl, że miałabym coś zjeść.. Do tego ogólne osłabienie i senność, ale cały czas mam w głowie, że to wszystko dla mojej fasolki 😁 Dopiero w zeszłą środę miałam usg a już nie mogę się doczekać kolejnego razu jak zobaczę maleństwo 😊 wizyta z usg zaplanowana na 24.03 a parę dni później bo 01.04 prenatalne 😊 Pozdrawiam i życzę spokojnej nocy 😁
Ja tez mam prenatalne 1.04 💪💪💪

reklama
Cześć dziewczyny [emoji847] życzę miłego piątku, już weekendzik prawie [emoji3531]
Na Pomorzu paskudnie, wczoraj śnieg, potem deszcz i dziś tez ma być deszczowo [emoji943] Mieliśmy iść dziś do teściów, ale jednak idziemy jutro. Ciekawa jestem jak zareagują [emoji85]
O 15:20 mam wizytę u mojej prywatnej ginekolog. Mam nadzieje, ze wszystko dobrze tam na dole, bo trochę brzuchol mnie bolał ostatnio [emoji85]

Muszę się pochwalić, ze poza tym bólem brzucha to nie mam żadnych objawow. Mdłości minęły i mogę żyć normalnie [emoji28] No prawie normalnie, biegając co trochę do kibelka [emoji85]

Trzymajcie się cieplutko [emoji847]

Do góry