niunia456
Fanka BB :)
Myślę o stokke xplory ( oczywiście uzywany nowy ma wysoką cenę) albo bugaboo to jest pewniak miałam go przy córce bez wątpienia mercedes wśród wózków nie wiem jak sprawdzają się nowsze modeleA jaki wózek Ci sie podoba?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę o stokke xplory ( oczywiście uzywany nowy ma wysoką cenę) albo bugaboo to jest pewniak miałam go przy córce bez wątpienia mercedes wśród wózków nie wiem jak sprawdzają się nowsze modeleA jaki wózek Ci sie podoba?
Witaj zazdroszczę córkę urodziłam tez w UK głowa do góry będzie dobrze zobaczyszHej dziewczyny, po cichutku dołączę bo i tak was podczytuje troszkę[emoji2958][emoji3526]
Termin wg owulacji wychodzi mi na 5.10 [emoji3590]
Staraliśmy się dość długo i to będzie nasze pierwsze [emoji304][emoji1348][emoji3590] niestety mieliśmy 5 ciąż biochemicznych wcześniej.
Tym razem wydaje się być wszystko w porządku, a ja tez czuje się inaczej niż poprzednio. Jestem pozytywnie nastawiona ale tez nadal się stresuje.
Dziś jestem 5+4, mieszkam w UK a tutaj jest się pod opieka położnej od razu i pierwsza wizyta ok 8-10 tygodnia.
Sprawdziłam betę raz i robiłam testy które pokazują tygodnie i wszystko wydaje się isc w dobrym kierunku więcej testów nie robię ale idę za to na USG za tydzień kiedy będę 6+5 i nie ukrywam ze bardzo mam nadzieje ze zobaczymy serduszko no ale zobaczymy jak się wszystko ułoży bo wiem ze możliwe ze jeszcze nie będzie[emoji1695]
Otóż to. Trzeba zrobić wszystko co się da! Będzie dobrzeAh znam to niestety. U mnie też masa leków i furmanka pieniędzy. No ale zdaje się że nie mamy wyjścia jeśli celem jest donoszenie szczęśliwie ciąży [emoji173] Trzymam kciuki [emoji3059]
Witaj zazdroszczę córkę urodziłam tez w UK głowa do góry będzie dobrze zobaczysz
Chyba dostałam okresu [emoji849]
Mi sie bardzo podobają mutsy, ale cena juz mi sie mniej podoba.Myślę o stokke xplory ( oczywiście uzywany nowy ma wysoką cenę) albo bugaboo to jest pewniak miałam go przy córce bez wątpienia mercedes wśród wózków nie wiem jak sprawdzają się nowsze modele
Hej dziewczyny, po cichutku dołączę bo i tak was podczytuje troszkę[emoji2958][emoji3526]
Staraliśmy się dość długo i to będzie nasze pierwsze [emoji304][emoji1348][emoji3590] niestety mieliśmy 5 ciąż biochemicznych wcześniej.
Tym razem wydaje się być wszystko w porządku, a ja tez czuje się inaczej niż poprzednio. Jestem pozytywnie nastawiona ale tez nadal się stresuje.
Dziś jestem 5+4, mieszkam w UK a tutaj jest się pod opieka położnej od razu i pierwsza wizyta ok 8-10 tygodnia.
Sprawdziłam betę raz i robiłam testy które pokazują tygodnie i wszystko wydaje się isc w dobrym kierunku więcej testów nie robię ale idę za to na USG za tydzień kiedy będę 6+5 i nie ukrywam ze bardzo mam nadzieje ze zobaczymy serduszko no ale zobaczymy jak się wszystko ułoży bo wiem ze możliwe ze jeszcze nie będzie[emoji1695]
Hej ja też z uk idziesz prywatnie na wizytę czy GB Cie skierowało? Ja byłam w czwartek prywatnie w polskiej przychodni ciąża potwierdzona też jestem po jednej biochemicznej w 2018.Hej dziewczyny, po cichutku dołączę bo i tak was podczytuje troszkę[emoji2958][emoji3526]
Jeszcze trochę będą dylematy wyboru wózka i wyprawki