reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

Ah znam to niestety. U mnie też masa leków i furmanka pieniędzy. No ale zdaje się że nie mamy wyjścia jeśli celem jest donoszenie szczęśliwie ciąży [emoji173] Trzymam kciuki [emoji3059]
Jestem na immunosupresyji. Biorę tacrolimusa, a po za tym utrogestan, jakieś acardy, alanervy i witaminy. Ogólnie tez wychodzi pół apteki.... i furmanka pieniędzy [emoji28] po pierwszej wizycie w aptece zostawiłam 2tysiace. A leki na miesiąc tylko wykupione. Zobaczymy co będzie dalej.

reklama
Hej dziewczyny, pomyślalam że się tu odezwę bo jestem na wrzesniowkach z obliczeń 26wrzesnia termin ale byłam już na pierwszej wizycie w czwartek 04.02 mialo to być 6+3 a okazało się że na usg 5+1 także ciąża młodsza tydzień. Ginka mówiła że mam się niczym nie przejmować bo owulacja była później i piękny pęcherzyk jest 10mm. Dziewczyny pisały mi że liczy się termin od om i nie powinien się zmienić termin porodu ale tam większość jest już na etapie 9-10tydzien i nie mogę złapać Flow 😁😁😁 mam nadzieję że mogę dołączyć 🙂 pozdrawiam

Mnie już nie szarpnie za kieszeń, bo większość akcesoriów mam po dzieciach. [emoji4] ale na nowe ciuszki na pewno się skuszę Bo po starszych większość zniszczona.
Mnie szarpnie i to mocno nie planowałam drugiego dziecka po 11 latach ale na poczatku wydatki nie są tak wielkie jak teraz przy dorastającej pannie 😃

Hej dziewczyny i ja się dołączę 😃 dziś 5+2,byłam na usg i na razie widać pęcherzyk GS 1,16 i ciałko żółte. Kolejna wizyta za 2 tyg i wtedy lekarz założy kartę ciąży.
Hej na wrzesniowach też byłaś nie? 😁😁Ja dziś 5+3 byłam w czwartek u gina i było 5+1 1,08cm pęcherzyk to prawie identyko mamy 😁😁 mi kazała przyjść za niecałe 3tyg więc idę 22.02 to będzie 7+5 i się doczekać nie mogę jak urosnie maleństwo ❤️

Jasne. Witamy Cię [emoji3060][emoji3060][emoji3060]
Hej dziewczyny, pomyślalam że się tu odezwę bo jestem na wrzesniowkach z obliczeń 26wrzesnia termin ale byłam już na pierwszej wizycie w czwartek 04.02 mialo to być 6+3 a okazało się że na usg 5+1 także ciąża młodsza tydzień. Ginka mówiła że mam się niczym nie przejmować bo owulacja była później i piękny pęcherzyk jest 10mm. Dziewczyny pisały mi że liczy się termin od om i nie powinien się zmienić termin porodu ale tam większość jest już na etapie 9-10tydzien i nie mogę złapać Flow [emoji16][emoji16][emoji16] mam nadzieję że mogę dołączyć [emoji846] pozdrawiam

reklama
Mnie już nie szarpnie za kieszeń, bo większość akcesoriów mam po dzieciach. [emoji4] ale na nowe ciuszki na pewno się skuszę Bo po starszych większość zniszczona.
Teraz są takie promocje, że aż kusi, żeby coś z tym fantem zrobić :D haha. Ale się wstrzymuję.

Do góry