reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

Ja obecnie jestem 9+1 i od zeszłego tygodnia jest troszeczkę lepiej, ale tylko troszeczkę bo dzisiaj czuje się tragicznie 😒 mdłości, zgaga, ślinotok, bleee
Przybijam pionę, u mnie identycznie. Mam 9+2, niby od zeszłego tygodnia lepiej, ale dzisiaj też mam jakąś masakrę, od rana mdłości, odbijanie i ślinotok. Jedyne co od rana wcisnelam to herbata i szejk z truskawek i banana. Leze, zdycham

reklama
Wiek tylko ;) Właśnie też się boję tego stresu i tego gdybania czy proporcje wyniku są dobre czy nie ;) Ale z tego co wiem jak nie ma kwestii wieku albo czynników ryzyka to Pappa się przysłowiowo nie należy . Ja w poprzednich 2 ciążach nie robiłam ale byłam 6 lat młodsza;)
Rozumiem ;)

Przykro mi :( jak nie masz innych przypadłości (typu PCOS, endometrioza) to może uda się szybko z kolejną ciąża, trzymam kciuki, dbaj o siebie!
No właśnie z tego co wiem to nie 😉 kazali czekać 3 miesiące od kolejnej ciąży, a jak już będzie test pozytywny szybko do lekarza, bo możliwa jest kolejna pozamaciczna. Dziś juz wracam do domu i cieszę się że po wszystkim 😊

Dołączam do wszystkich narzekań na straszne samopoczucie i ogromne mdłości [emoji32][emoji1785] już nie do końca pamiętam kiedy to przeszło w mojej poprzedniej ciąży.. ale raczej do 10 tygodnia było ciężko [emoji52]

Ledwo żyje. Podziwiam te z Was które są nadal czynne zawodowo. Staram się czytać na bieżąco co piszecie, ale z pisaniem u mnie słabo. Ciągle bym spala. Któraś z Was pisała o nadmiarze śliny ... też tak mam. Bleee... Czuje się jakbym miała gigant kaca. I to odbijanie, mdłości... Dziś 5+7.

Dziewczyny z bardziej zaawansowaną październikową ciążą kiedy Wam odpuściło?
Mi w poprzedniej ciąży odpuściło dopiero po 12tc [emoji19]

Ale teraz sobie myślę że jak nie uda mi się utrzymać tej ciazy to chyba z kolejną na razie dam sobie spokój. Nie mam ochoty znowu na kaca giganta przez 2 miesiące [emoji85]

Kurcze dziewczyny Wy mówicie, że powoli jest lepiej a mi dopiero kilka dni temu się zaczęło. Nie ma tragedii bo nie wymiotuje, najgorzej mam jak chwile przeciągnę bez jedzenia i zrobię się głodna. Mam teraz 8t2d

reklama
Do góry