nowafalaa
Fanka BB :)
Tak równo Twój też pięknyCzyli idziemy równo 7+6 nadal [emoji173] Piękny Bubuś [emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak równo Twój też pięknyCzyli idziemy równo 7+6 nadal [emoji173] Piękny Bubuś [emoji173]
A który tydzień że tak pięknie widać?A to mój bubuś dopiero czuje ze jestem w ciąży wszyysko dobrze na usg ale się cieszę. Rodzicom już powiedzieliśmy, zadowoleni
Według internetowego kalendarza każda co ma termin na październik powinna mieć chłopca. Więc ciekawe jak oni to sprawdzają jak bliźniaki się trafiaWdl chińskiego kalendarza i pampersa urodze chłopca Xd I tak wiem że to Klara. Może za 6 tyg będzie już wiadomo Zobacz załącznik 1241151
Z mojego kalendarza chińskiego też urodzę chłopca oby nie chociaż za 1 razem kalendarz się nie mylił prawdopodobieństwo trafienia wysokie aż 50%Wdl chińskiego kalendarza i pampersa urodze chłopca Xd I tak wiem że to Klara. Może za 6 tyg będzie już wiadomo Zobacz załącznik 1241151
Dwóch chlopcow Xd miała bym wtedy Stanisława i Augusta. Taki ze mnie matka trollWedług internetowego kalendarza każda co ma termin na październik powinna mieć chłopca. Więc ciekawe jak oni to sprawdzają jak bliźniaki się trafia
U mnie też za pierwszym razem zgadl że dziewczynka A chciałam Wojciecha. Teraz chcę Klare i na bank mi życie zrobi na opak XdZ mojego kalendarza chińskiego też urodzę chłopca oby nie chociaż za 1 razem kalendarz się nie mylił prawdopodobieństwo trafienia wysokie aż 50%
Z mojego kalendarza chińskiego też urodzę chłopca oby nie [emoji3][emoji3] chociaż za 1 razem kalendarz się nie mylił prawdopodobieństwo trafienia wysokie aż 50% [emoji2][emoji2]