Agnness
Fanka BB :)
Przykro miŻegnam się z wami, beta spadła. Samych szczęśliwych rozwiązań i zdrowych dzidziusiow wam życzę! Trzymajcie się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro miŻegnam się z wami, beta spadła. Samych szczęśliwych rozwiązań i zdrowych dzidziusiow wam życzę! Trzymajcie się
Przykro mi! Trzymaj się ciepło i powodzenia w następnej ciążyŻegnam się z wami, beta spadła. Samych szczęśliwych rozwiązań i zdrowych dzidziusiow wam życzę! Trzymajcie się
Wizytę mam w czwartek ale tej pory zwariujeTeż miałam przerwy od objawów a później wracały. U mnie dopiero 5 +6 ale myślę że nie potrzebnie się denerwujesz bo to też szkodzi. Jak się martwisz to umów się do ginekologa a jak nie masz narazie możliwość to zrób betę i zobacz czy prawidłowo wzrasta
Martwię się bo przy 1ciazy cały czas męczyły mnie mdłości 10tydz 5dzien nagłe wszystko ustala na wizycie w 11tyg okazała się że serduszko nie biłoJa nie mam typowych objawów, zero wymiotów, mdłości to z 4 razy mi się zdarzyły i to po witaminach doslownie parę minut. Od dwóch dni to mam uderzenia gorąca i dużo częściej boli i ciągnie mnie brzuch niż wcześniej, sporadycznie.
Ja nie mam wogole objawów ciążowych w 1 ciąży też nie także to chyba żaden wyznacznik .Wizytę mam w czwartek ale tej pory zwariuje
Martwię się bo przy 1ciazy cały czas męczyły mnie mdłości 10tydz 5dzien nagłe wszystko ustala na wizycie w 11tyg okazała się że serduszko nie biło
Myślę, że zostanę przy tym 15.03., mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.Jeśli masz swojego zaufanego lekarza to chyba lepiej poczekac i kontrolować betę w międzyczasie, czy przyrasta - chyba że bardziej doświadczone dziewczyny tu na forum doradzą co innego. Ja się próbowałam zapisać dziś, ale lekarka nie dała jeszcze dyspozycyjności na marzec, więc muszę polować na termin ale beta dziś zrobiona, 1307, progesteron 20,58. Za parę dni powtórka, żeby sprawdzić czy ładnie rośnie
Piękne zdjęcie najważniejsze, ze wszystko w porządku. Ja jak byłam w zeszłym tyg i mówił ze ma podejrzenia krwiaka bądź drugiego lokatora, przepisał mi dupka 2X1 a Tobie coś przepisał lekarz? Kazał mi dużo odpoczywać. Czytałam na forach to jest to dość częste, w większości się wchłaniają w zależności od wielkości albo poprostu występują plamienia takie brązowe bo się oczyszcza. A mówił coś jakiej wielkości ? No i chyba ważne czy blisko dzidzi jest może ktoś bardziej doświadczony się wypowie dziewczyny???Byłam dziś w luxmedzie założyć kartę ciąży żeby robić w ramach abonamentu badania krwi od prywatnego ginekologa. Mamy 7+6. Dzidź ma 1.5 cm. Serduszko pięknie bije. Niestety pojawił się krwiak. Będę jeszcze bardziej odpoczywać. Macie jakieś doświadczenia? Mogę coś jeszcze zrobić?
Piękne zdjęcie [emoji7] najważniejsze, ze wszystko w porządku. Ja jak byłam w zeszłym tyg i mówił ze ma podejrzenia krwiaka bądź drugiego lokatora, przepisał mi dupka 2X1 a Tobie coś przepisał lekarz? Kazał mi dużo odpoczywać. Czytałam na forach to jest to dość częste, w większości się wchłaniają w zależności od wielkości albo poprostu występują plamienia takie brązowe bo się oczyszcza. A mówił coś jakiej wielkości ? No i chyba ważne czy blisko dzidzi jest [emoji848] może ktoś bardziej doświadczony się wypowie dziewczyny??? [emoji3526][emoji3526]