Ja różnież Śląsk 140zlKurde rozbieżność uważam sporą a z jakiego województwa jesteś? Ja Śląsk
reklama
U mnie 400, zależy jakie miasto i jakie ceny maja.Naskrobałyście dziś tyle że ledwo przebrnęłam, a chcę być na bieżąco.
Wszystkim wizytujacym dziś gratuluję
Mi udało się dziś wreszcie umówić do lekarza który prowadził moje poprzednie ciąże. Łatwo nie było dzwoniłam od rana. Łącznie kilkadziesiąt razy. Byłam już zrezygnowana i umówiłam się do innego a tu niespodzianka Pan doktor do mnie oddzwonił i wyznaczył termin na wtorek g. 14.20. Jupi!!!
Mam do Was pytanie odnośnie tego ile u Was kosztowała pierwsza wizyta?
Nie wiem czego się spodziewać bo się nie spytałam
Hej Dziewczyny ! U mnie 5 tydzień. Jest pecherzyk i miniaturowy zarodeczek! To moja łącznie 3 ciąża, ale dwie poprzednie poroniłam na wczesnym etapie. Ale teraz się uda !!
Mooni89
Fanka BB :)
Ja w Sosnowcu 200zlKurde rozbieżność uważam sporą a z jakiego województwa jesteś? Ja Śląsk
A ja mam zagrożona ciąże i usg mam co tydzień Od 4tyg. Od 9-10 będę miała co 2 tygodnie.dokładnie to napisałam odnośnie zaleceń dopisalam to do odp bo tak czułam że zechcesz mi cytować internet - zupełnie nie potrzebnie.
I nigdzie nie napisałam że w zagrożonej ciąży trzeba co tydzien czy dwa.
Myśle, że to kwestia indywidualna. Pewnie jest, ze USG nie jest badaniem szkodliwym!
Problem z kwasami jest taki, ze nie ma na to żadnych badań. Żadna ciężarna nie chce zaryzykować. Ale! Jeżeli używasz kwasów w kremach czy maskach o niewielkich stężeniach to nic się nie stanie. Mówiąc o niskich stężeniach mam raczej na myśli kosmetyki drogeryjne. Apteczne będą miały więcej, a jeśli wybierzesz się na zabieg do kosmetyczki to będzie jedno wielkie kombo! Wiec najbezpieczniej jest używać tych drogeryjnych, z niskim stężeniem, bo nie wiadomo co się może stać. A po za tym, w ciąży będziesz się tysiąc razy lepiej odżywiała i Piła dużo wody, co powinno wpłynąć korzystnie na skore. Trzymam za to kciukiJuż kiedyś zadawałam to pytanie ale żadna nie odpisała co z kwasami w kosmetykach wiem że nie wolno ale są takie które można w niskich stężeniach przeraża mnie nie używanie kwasów tyle czasu jak tu się przygotować na wiosnę. Jest któraś obeznana w temacie??
Truskawka9119
Fanka BB :)
Powiedz mi czy robiłaś jakieś badania na początku ciąży? Umie zaczyna się 5 tydzień, za 2 tygodnie mam wizytę i zastanawiam się czy oprócz bety zrobić coś jeszczeHej Dziewczyny ! U mnie 5 tydzień. Jest pecherzyk i miniaturowy zarodeczek! To moja łącznie 3 ciąża, ale dwie poprzednie poroniłam na wczesnym etapie. Ale teraz się uda !!
Cześć Dziewczyny! Odwołała dzisiejsze i poniedziałkowe badanie bety. Doszłam do wniosku, że skoro jeszcze 2 tygodnie czekam na wizytę, to gdyby coś było nie tak z wynikami, nie dałabym rady psychicznie A że jestem ogólnie panikarą, to sobie niepotrzebnego stresu nie robię
reklama
Jeżeli masz problem z tarczyca to dorzuć jeszcze TSH i fT4, a jeśli nie masz, to zaczekaj na zlecenie badań przez lekarzaPowiedz mi czy robiłaś jakieś badania na początku ciąży? Umie zaczyna się 5 tydzień, za 2 tygodnie mam wizytę i zastanawiam się czy oprócz bety zrobić coś jeszcze