reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

Hej dziewczyny ja się dzisiaj właśnie dowiedziałam ze jestem w ciąży 😊😊 to moja 4 ciąża i ostatnia. Najlepsze jest to ze ja nawet nie wiem kiedy zaciążyłam. Miałam dostac okres 7 lutego (mój cykl trwa 30-33 dni) akurat w moje urodziny ale się nie pojawił,a testy wychodziły negatywnie i tak te negatywy się utrzymywaly i utrzymywały. Mieszkam w uk wiec na betę pójść nie mogłam bo nie miałam jak. wczoraj z ciekawości wieczorem zrobiłam test clearblue plus i wyszła blada kreska stwierdzilam ze to jakiś blad albo ze test zalałam nje wierzyłam w to. Dzisiaj rano coś mnie podkusiło żeby zrobić jeszcze jeden zwykły i cyfrowy. Na zwykłym wyszła kreska a na cyfrowym pokazało ciaza 1-2, wiec zamieszanie masakryczne i co najlepsze nie wiem kiedy moglam miec owulacje bo testy owulacyjne mi tej owulacji nie pokazały. Co jak co ale minę mialam dzisiaj nieziemska po zobaczeniu pozytywnych testow😂😂😂

reklama
Hej dziewczyny ja się dzisiaj właśnie dowiedziałam ze jestem w ciąży 😊😊 to moja 4 ciąża i ostatnia. Najlepsze jest to ze ja nawet nie wiem kiedy zaciążyłam. Miałam dostac okres 7 lutego (mój cykl trwa 30-33 dni) akurat w moje urodziny ale się nie pojawił,a testy wychodziły negatywnie i tak te negatywy się utrzymywaly i utrzymywały. Mieszkam w uk wiec na betę pójść nie mogłam bo nie miałam jak. wczoraj z ciekawości wieczorem zrobiłam test clearblue plus i wyszła blada kreska stwierdzilam ze to jakiś blad albo ze test zalałam nje wierzyłam w to. Dzisiaj rano coś mnie podkusiło żeby zrobić jeszcze jeden zwykły i cyfrowy. Na zwykłym wyszła kreska a na cyfrowym pokazało ciaza 1-2, wiec zamieszanie masakryczne i co najlepsze nie wiem kiedy moglam miec owulacje bo testy owulacyjne mi tej owulacji nie pokazały. Co jak co ale minę mialam dzisiaj nieziemska po zobaczeniu pozytywnych testow😂😂😂
To wobec tego Gratulujemy !! 😍😍

Naskrobałyście dziś tyle że ledwo przebrnęłam, a chcę być na bieżąco. 😉

Wszystkim wizytujacym dziś gratuluję 😁
Mi udało się dziś wreszcie umówić do lekarza który prowadził moje poprzednie ciąże. Łatwo nie było dzwoniłam od rana. Łącznie kilkadziesiąt razy. Byłam już zrezygnowana i umówiłam się do innego a tu niespodzianka Pan doktor do mnie oddzwonił i wyznaczył termin na wtorek g. 14.20. 😁 Jupi!!!

Mam do Was pytanie odnośnie tego ile u Was kosztowała pierwsza wizyta?

Nie wiem czego się spodziewać bo się nie spytałam 🤔

Cześć :) Ja też dzisiaj zrobiłam test (@ spóźnia się od wczoraj) i pokazały się 2 kreski :D
Cykl totalnie przepisałam na straty, bo siedzieliśmy na kwarantannie i niezbyt fajnie się czulismy z tym psychicznie, a tutaj taka niespodzianka ;)
Mam nadzieję, że zagoszczę do października tutaj :D
Gratulacje 🙂

Mi udało się dziś wreszcie umówić do lekarza który prowadził moje poprzednie ciąże. Łatwo nie było dzwoniłam od rana. Łącznie kilkadziesiąt razy. Byłam już zrezygnowana i umówiłam się do innego a tu niespodzianka Pan doktor do mnie oddzwonił i wyznaczył termin na wtorek g. 14.20. 😁 Jupi!!!

U mnie 120😊

ja płaciłam 200 zł :)

reklama
Do góry