reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

Dzisiaj umawiałam się na wizytę 10 marca, to będzie 7+5. W piątek idę na betę, ale ogólnie po rozmowie z położną, która mówiła mi, że żadnych badań mam sama nie robić, to zaczęłam się zastanawiać, czy tę betę jednak robić.
Ja bym nie robiła po co się dodatkowo nakręcać a to beta za niska a to za wysoka itp

reklama
Hit !!😃😃😃😃 zawsze może wozek do auta podczepic i zrobic kulig gdyby bobas nie siedział 😃😃

Moj juz zna płeć stwierdził że urodze syna on to wie . 😃mam cichą nadzieję że się myli.
Chociaż w pierwszej ciąży był pewien dziewczynki i się nie pomylił jak go zapytałam skąd wie powiedział ja zawsze mam to co chce 😀😀😀

Gdy zabrał małą do sklepu z zabawkami usilnie ciągnął ją na dział z zabawkowymi silnikami które można składać ale mała nie chciała się zgodzić na taki zakup wyszli ze sklepu z wózkiem i lalka dziecko szczęśliwe a Tatuś niezadowolony bo tak chciał się sam pobawić
Mój twierdzi, że też będzie syn, bo on chce się bawić koparkami 😂😂😂
Ostatnio jak byliśmy u mojej przyjaciółki, która ma 4 miesięcznego chłopca, to chciał mu kupić wywrotkę 🤣🤣🤣
Ehhh faceci...

reklama
Oprocz tego jest jeszcze cos innego ?:)
Jest wiele przywilejow jakie zyskuje pracownica w ciazy. Jesli masz na mysli pelnoplatne zwolnienie z godzin pracy, to wlasnie te badania (tylko w godzinach kiedy badania sa wykonywane plus dojazd). Nie mozesz robic nadgodzin, pracowac w nocy itp. sporo tego jest w kodeksie pracy ;)

Do góry