reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

Boże jak ja przypomnę sobie jak moja zaczęła gadać narobiła mi nie raz takiego wstydu ze chciałam się zapaść pod ziemie. W Anglii w Tesco stała za nami przy kasie kobieta uśmiechnęła się do mojej Darii ale brak jej bylo uzębienia a to co zostało było czarne. Na to moja córka pyta mamo dlaczego ta Pani nie ma ząbków ja udaje ze nie słyszę , mała znowu pyta o to samo ale widzę kontem oka że kobieta doskonale rozumie język polski ja nadal zajęta zakupami jak gdyby nic mała nadal nie odpuszcza kobieta czerwona jak cegła wściekła zabiera rzeczy z taśmy i idzie do innej . A moja córka na pól sklepu Mamo wiem ta Pani nie myła zębów to jej myszy zjadły . Myslalam ze się schowam pod taśmę ze wstydu

reklama
Ja od samego początku ciąży bym tylko spalq, nie mam siły wstać z łóżka, na szczęście mam taką pracę ze mogę pracować mniej ale wstaje i po 2h drzemka, później znowu drzemka i znowu drzemka i o 22 juz spie jak zabita. Nie mam mdlosci ale na nic nie mam ochoty, nic mi nie smakuje, wszytsko to nie to, codziennie od 2 tyg jem rosół haha bo tk jedyne co mogę jesc, tylko bardzo bolą mnie piersi. dr mi powiedziała że mam odpoczywać bardzo dużo, nie przemęczać się, duzo leżeć i pracowac na siedzaca, bez seksu itp. Wiec czekam, sama nie wiem na co, to chyba będą najdluzsze 2tyg w moim życiu 😂

Kochana! To to jest pikuś! :D Moja obcym ludziom potrafiła wszystkie dane osobowe sprzedać. Paniom w przedszkolu cytuje co do słowa co mówiłam, na przykład, siostrze przez telefon. Młoda stoi, słucha, koduje... i tylko czeka na kogoś, komu mogłaby to sprzedać dalej i puścić w świat ;) haha
:D tak... Ł mowi ze to ja bede sie tłumaczyc z bluzgow Panią i zboczonego słownictwa.

Ja jutro wchodzę w 8 tydzień. Mam koniec pracy, więc jak obiecałam - idę w kimę, bo nie mogę dziś ujechać :-D padam jakbym całe pole przeorała, a mam dość spokojną pracę przed kompem (tj.dziś było spokojnie)

[emoji1787]Wyniki dobre. Beta też ładna. Ft4 powinno być niżej troszkę. Bierzesz Letrox 150 z tego co kojarzę. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy to ma wpływ ale mi ft4 spadło po miesiącu brania jodid 200. Może skonsultuj ?
Biorę Euthyrox 150. Być może faktycznie Jodid coś pomoże. Pamiętam że w poprzednich ciałach miałam przepisany. Umowie się do Endo to coś poradzi.

reklama
Do góry