reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

Ciekawa jestem czy na grupie będą bliźniaki bądź wieksza liczba bobasów za pierwszym strzałem
Ja chcęęęęęę :D Jaaaa mogą być bliźnięta.... trojaczkami też nie pogardze! Co prawda od razu zostalabym wdową bo mój uważa że to ludzka tragedia ale jak juz bede miala swoje stado dzieci to na grzyba mi chlop :D

reklama
Ciekawa jestem czy na grupie będą bliźniaki bądź wieksza liczba bobasów za pierwszym strzałem
Któraś u nas się zastanawiała czy się u niej dwójeczka nie chowa... ale nie pamiętam kto ;) mi się śniły bliźniaki. M też miał taki sen, a ja mu wcześniej niczego nie sugerowałam! ;D haha. Zobaczymy :D na razie chciałabym już tylko przyspieszyć czas i zobaczyć za dwa tygodnie czy coś widać będzie.

Ja chcęęęęęę :D Jaaaa mogą być bliźnięta.... trojaczkami też nie pogardze! Co prawda od razu zostalabym wdową bo mój uważa że to ludzka tragedia ale jak juz bede miala swoje stado dzieci to na grzyba mi chlop :D
Ja bym tak nie szalała ;) Zobaczysz jak Twoje dziecię zacznie gadać. Bez przerwy, bez umiaru. O wszystkim. I wszystkim dokoła... haha

Odebrałam wyniki.
Beta HCG 981
Progesteron 36.60
TSH 0.426
FT3 3.01
FT4 2.01 (0.93 - 1.71)
Glukoza 94.8 (70 - 99)

Teraz jestem w 4t4d. Myślicie że wyniki są ok? Beta nie za niska?

:D ona nonstop cos gada gulugulu galagala błebu błebu ;D całymi zdaniamy. Potrzebuje towarzystwa.
Kochana! To to jest pikuś! :D Moja obcym ludziom potrafiła wszystkie dane osobowe sprzedać. Paniom w przedszkolu cytuje co do słowa co mówiłam, na przykład, siostrze przez telefon. Młoda stoi, słucha, koduje... i tylko czeka na kogoś, komu mogłaby to sprzedać dalej i puścić w świat ;) haha

reklama
To ja się bałam bliźniaków przez wysoką betę [emoji1787] póki co na badaniu jedno serduszko ale dopiero jak w marcu się okaże że nikt się nie schował dodatkowo tam to odetchnę [emoji1787]
Wyniki dobre. Beta też ładna. Ft4 powinno być niżej troszkę. Bierzesz Letrox 150 z tego co kojarzę. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy to ma wpływ ale mi ft4 spadło po miesiącu brania jodid 200. Może skonsultuj ?
Odebrałam wyniki.
Beta HCG 981
Progesteron 36.60
TSH 0.426
FT3 3.01
FT4 2.01 (0.93 - 1.71)
Glukoza 94.8 (70 - 99)

Teraz jestem w 4t4d. Myślicie że wyniki są ok? Beta nie za niska?

Do góry