Celia89
Fanka BB :)
Ja chcęęęęęęCiekawa jestem czy na grupie będą bliźniaki bądź wieksza liczba bobasów za pierwszym strzałem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chcęęęęęęCiekawa jestem czy na grupie będą bliźniaki bądź wieksza liczba bobasów za pierwszym strzałem
Któraś u nas się zastanawiała czy się u niej dwójeczka nie chowa... ale nie pamiętam ktoCiekawa jestem czy na grupie będą bliźniaki bądź wieksza liczba bobasów za pierwszym strzałem
Ja bym tak nie szalałaJa chcęęęęęęJaaaa mogą być bliźnięta.... trojaczkami też nie pogardze! Co prawda od razu zostalabym wdową bo mój uważa że to ludzka tragedia ale jak juz bede miala swoje stado dzieci to na grzyba mi chlop
![]()
Zależy kiedy miałaś owuOdebrałam wyniki.
Beta HCG 981
Progesteron 36.60
TSH 0.426
FT3 3.01
FT4 2.01 (0.93 - 1.71)
Glukoza 94.8 (70 - 99)
Teraz jestem w 4t4d. Myślicie że wyniki są ok? Beta nie za niska?
Ja bym tak nie szalałaZobaczysz jak Twoje dziecię zacznie gadać. Bez przerwy, bez umiaru. O wszystkim. I wszystkim dokoła... haha
Kochana! To to jest pikuś!ona nonstop cos gada gulugulu galagala błebu błebu ;D całymi zdaniamy. Potrzebuje towarzystwa.
Wyniki dobre. Beta też ładna. Ft4 powinno być niżej troszkę. Bierzesz Letrox 150 z tego co kojarzę. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy to ma wpływ ale mi ft4 spadło po miesiącu brania jodid 200. Może skonsultuj ?Ciekawa jestem czy na grupie będą bliźniaki bądź wieksza liczba bobasów za pierwszym strzałem
Odebrałam wyniki.
Beta HCG 981
Progesteron 36.60
TSH 0.426
FT3 3.01
FT4 2.01 (0.93 - 1.71)
Glukoza 94.8 (70 - 99)
Teraz jestem w 4t4d. Myślicie że wyniki są ok? Beta nie za niska?