reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
@Mecenasowa27 , @Kate. 93 - współczuje i lacze sie w bolu, u mnie jest podobnie. Czuje sie jak na chamskim kacu. Jak nic nie jem jest zle, jak zjem jeszcze gorzej. A do tego mam wrazenie, ze produkuje mi sie jakos za duzo sliny. Brzmi dziwnie, ale co poradze... Marze zeby skonczyc prace i isc spac

@Mecenasowa27 , @Kate. 93 - współczuje i lacze sie w bolu, u mnie jest podobnie. Czuje sie jak na chamskim kacu. Jak nic nie jem jest zle, jak zjem jeszcze gorzej. A do tego mam wrazenie, ze produkuje mi sie jakos za duzo sliny. Brzmi dziwnie, ale co poradze... Marze zeby skonczyc prace i isc spac

oby przeszło jak najszybciej i życzę Tobie tego również :) . Pierwsza ciaze przeszłam książkowo zero jakis objawów tylko delikatne mdłości a samopoczucie miałam świetne za to teraz jest wszystko na odwrót 🙈

Hej dziewczyny u mnie 7tc, a moje samopoczucie jest tragiczne, bez mdłości, czuje się jak by coś po mnie przejechało 🙈 czy wy tez się tak zle czujecie czy tylko Ja tak mam 🥺
U mnie też 7 tc, ale czuję się zupełnie normalnie. Lekkie mdłości jak coś zjem, ale bez żadnych wymiotów i tragedii.

reklama
Do góry