Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Mecenasowa27 , @Kate. 93 - współczuje i lacze sie w bolu, u mnie jest podobnie. Czuje sie jak na chamskim kacu. Jak nic nie jem jest zle, jak zjem jeszcze gorzej. A do tego mam wrazenie, ze produkuje mi sie jakos za duzo sliny. Brzmi dziwnie, ale co poradze... Marze zeby skonczyc prace i isc spac
oby przeszło jak najszybciej i życzę Tobie tego również . Pierwsza ciaze przeszłam książkowo zero jakis objawów tylko delikatne mdłości a samopoczucie miałam świetne za to teraz jest wszystko na odwrót
U mnie też 7 tc, ale czuję się zupełnie normalnie. Lekkie mdłości jak coś zjem, ale bez żadnych wymiotów i tragedii.Hej dziewczyny u mnie 7tc, a moje samopoczucie jest tragiczne, bez mdłości, czuje się jak by coś po mnie przejechało czy wy tez się tak zle czujecie czy tylko Ja tak mam
Też mam dziś 7+1. Ale jak już pisałam czuję się zupełnie normalnie tylko lekko czasem mdli, a poza tym nic.Ja dziś mam 7+1 i od kiedy 7 mi się pojawiła z przodu czuje się bo jak na kacu gigancie
Wcześniej tylko lekko mnie mdliło ale teraz to szok