Nie mam pojęcia,ale w czwartek mam wizytę to może coś się dowiemi ciekawe czy już lekarze z Zawiercia wrócili do siebie czy dalej jest remont w ich szpitalu??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam pojęcia,ale w czwartek mam wizytę to może coś się dowiemi ciekawe czy już lekarze z Zawiercia wrócili do siebie czy dalej jest remont w ich szpitalu??
Rodzilam w tym samym szpitalu ale na dwóch różnych blokach każde dziecko (dwoje) różnica między jednym a drugim to niebo a ziemiafajnie niedaleko, jak porodówki u Ciebie?? opieka ok?
4+5 a Ty?Ja obok Krakowa Świątniki Górne. Który już tydzień?
Cin cin free już jest, mule świeże są... film będzie... i pewnie dzień jak co dzień. O 22 odcięcieJak tam przygotowania do bezalkoholowych walentynek ?
To prawda, te wina to jak najgorszego sortu kompoty. Mi jedynie ten cin cin free smakuje. Z tym ze to bardziej jak prosecco. Ale bardzo dobry.Przybijam piatke, tez jestem mega fanka wina polwytrawnego i wytrawnego, najlepiej gruzinskie. Powiem Ci, ze nawet jak malzonek kupowal nasze ulubione to ja (majac swoja wkrete zeby nie pic alkoholu) kupowalam takie wina bezalkoholowe - sa takie na rynku. Moze i sa, ale smaku to one nie maja w ogole, wina tez nie przypominaja. Raz wydalam na taki badziew 70 zl, bo myslalam, ze moze jak drozsze to lepsze. A gdzie tam, sprobowalam i reszta poszla do zlewu
Myślałam, że żadna tego nie napisze PiąteczkaWarszawa
4 +3 u siebie ale jeszcze nie byłam na pierwszym usg. A ty kiedy planujesz swoje?4+5 a Ty?
Lekarza masz u siebie czy w Krakowie?
Oooo! Super! Ja SłupskTrójmiasto się melduje [emoji2322]