reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2021

Ja nie pije alkoholu w sumie, No może jakiś cydr sporadycznie [emoji28] Bardzo lubię Piccolo [emoji85] wiec strzelę sobie w Walentynki do jakiegoś dobrego żarełka [emoji78] Seksów tez sobie nie odmawiamy [emoji4][emoji78]

reklama
Ja to jakoś nie mam pociągu do alkoholi nawet bezalkoholowych 🙄 jakoś nie wyobrażam sobie pic bezalkoholowego wina 🤔🙉 winko musi mieć %% to takie moje zdanie

W jakiej grupie byłaś?
Ja byłam w grupie czerwcowych mam 2018. Co prawda urodziłam w maju ale kontakt z dziewczynami mamy cały czas, od dłuższego czasu przenioslysmy się na Messenger bo tam można było przesyłać sobie filmiki z naszymi maluchami[emoji846] część dziewczyn nawet miała okazję spotkać się w rzeczywistości [emoji16] dlatego teraz też połączyłam do październikowych mam.
Mi wg om wychodzi termin na 8 października. Dziś 5+5, wizytę miałam w 5+3 było widać pęcherzyk, następną wizyta 8+3 dopiero [emoji4]
Ja byłam na parentingu we wrzesniowkach 2016, bardzo miło wspominam, też część dziewczyn spotkała się na żywo, ja niestety nie dałam rady bo spotkanie organizowane było w innej części Polski. Ja nadal czuje się paskudnie, zazdrosze że niektóre z Was nie mają żadnych dolegliwości. Sto razy bardziej wolę rodzic niż przeżywać początki ciąży 🤮🤢

No ale byleby tylko wszystko było w porządku to damy radę 🙏

Ja byłam na parentingu we wrzesniowkach 2016, bardzo miło wspominam, też część dziewczyn spotkała się na żywo, ja niestety nie dałam rady bo spotkanie organizowane było w innej części Polski. Ja nadal czuje się paskudnie, zazdrosze że niektóre z Was nie mają żadnych dolegliwości. Sto razy bardziej wolę rodzic niż przeżywać początki ciąży 🤮🤢

No ale byleby tylko wszystko było w porządku to damy radę 🙏
Rozumiem cie. To samo, mdłości, wymioty, ogólnie zmęczona. Dramat... Mam nadzieję że szybko minie.... Tobie również tego życzę :) a który tydzień?

reklama
Do góry