Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się właśnie zastanawiam, czy będzie można z mężem poszaleć w walentynki. Jakie macie zdanie na ten temat? Czy do 12 tygodnia lepiej nie?
ja też ze względu na wcześniejsze plamienia poczekam sobie jeszczeMi lekarz powiedział że nie zaleca [emoji3064] Także u nas minimum 3 tygodnie celibatu do wizyty. A nie wykluczone że do 12 tygodnia.
Ja to kocham winko jakieś półwytrawne czy wytrawne chyba naleje sobie soku w kielicha i jakiś film obejrzymy
Ja za to jestem fanką prosecco odbije sobie za rok
O dzieki, to musze przetestowac!Bardzo polecam bezalkoholowy Cin Cin (ten ze skrzydłami) zamiast prosecco oraz bezalkoholowe winka półwytrawne schloss sommerau w Auchan za 15zl. Białe smakuje jak riesling.
super, ja mam zamiar w Myszkowie rodzić ty pewnie też? do jakiego lekarza będziesz chodzić?Ja 30km od Częstochowy z Myszkowa
Tak tez chce tam rodzic, doktor Kobos. Tylko właśnie z moich informacji przenieśli go do Zawiercia i nie wiem jak to będzie dowiem się w przyszłym tygodniu od źródła generalnie nie wiem jak w innych szpitalach, ale mówią ze dobrze mieć jakaś położna znajoma.. bo różnie z opieka, zdania są podzielnesuper, ja mam zamiar w Myszkowie rodzić ty pewnie też? do jakiego lekarza będziesz chodzić?