anio0
Fanka BB :)
Z Torunia pochodzęBydgoszcz [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z Torunia pochodzęBydgoszcz [emoji4]
tez bym chciala odcięcie o 22 ale obecnie jestem kopana w sagan przez pierworodną.Cin cin free już jest, mule świeże są... film będzie... i pewnie dzień jak co dzień. O 22 odcięcie
Wtrącę się, bo ja mam 4+1... a może 4+2 (?). Wizytę mam dopiero 3 marca. Do tej pory muszę spiąć pośladki i jakoś wytrzymać w niepewności4 +3 u siebie ale jeszcze nie byłam na pierwszym usg. A ty kiedy planujesz swoje?
Mamy do siebie blisko będę w manekinie na szamie to się odezwęZ Torunia pochodzę
To ja odważnie powiem - Poznań! :-) ktoś, coś?
Do warszawy też mam blisko ostatnio byłam se na fotkach córki. Będę pod kościołem co wygląda jak wyciskarka do soków to też się odezwęMyślałam, że żadna tego nie napisze Piąteczka
Do Torunia tylko na weekendy, w odwiedziny do rodzinki, ale mam tam wszystkich i często bywam koniecznie jakiś zlocik trzeba zaplanować prędzej czy późniejMamy do siebie blisko będę w manekinie na szamie to się odezwę
Tez czesto nie jezdze w normalnych czasach to była zachcianka żywieniowa że chcę nalesy to się jechało. XD mam pamiątkową fotkę z torunia jak byl niski stan wód ale nie będę się chwaliła celulitemDo Torunia tylko na weekendy, w odwiedziny do rodzinki, ale mam tam wszystkich i często bywam koniecznie jakiś zlocik trzeba zaplanować prędzej czy później