Mistrzostwo to jak się już sprawy nieco rozwiną to też możemy potem zrobić debatę na temat szpitali, gdzie najlepiej rodzić, itd. Co dwie głowy to nie jedna :-)Hahha w tym samym czasie napisałyśmy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mistrzostwo to jak się już sprawy nieco rozwiną to też możemy potem zrobić debatę na temat szpitali, gdzie najlepiej rodzić, itd. Co dwie głowy to nie jedna :-)Hahha w tym samym czasie napisałyśmy
Miałyśmy w grudniówkach forum zamknięte tutaj... ale za cholerę nie wiem jak to założyć. Tam wrzucałyśmy swoje foty pisałyśmy o sobie... Muszę poszukaćTez czesto nie jezdze w normalnych czasach to była zachcianka żywieniowa że chcę nalesy to się jechało. XD mam pamiątkową fotkę z torunia jak byl niski stan wód ale nie będę się chwaliła celulitem
;p Spoko towarzystwo, jestem tam.Kurcze, zobaczyłam nazwę grupy "Pikantne staraczki" i mnie zmroziło haha
Mam wizyte 23.02 w klinice w ktorej sie leczylam zeby potwierdzic ciaze, bedzie to chyba 6+2. Potem juz mam szukac swojego wlasnego lekarza. Umowilam sie w 8+4 do dr Wójtowicz plus na prenatalne na nfz na 12+2.4 +3 u siebie ale jeszcze nie byłam na pierwszym usg. A ty kiedy planujesz swoje?
zwie się jak mój laryngolog heheMam wizyte 23.02 w klinice w ktorej sie leczylam zeby potwierdzic ciaze, bedzie to chyba 6+2. Potem juz mam szukac swojego wlasnego lekarza. Umowilam sie w 8+4 do dr Wójtowicz plus na prenatalne na nfz na 12+2.
dokładnie takMistrzostwo to jak się już sprawy nieco rozwiną to też możemy potem zrobić debatę na temat szpitali, gdzie najlepiej rodzić, itd. Co dwie głowy to nie jedna :-)