Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przybijam piatke, tez jestem mega fanka wina polwytrawnego i wytrawnego, najlepiej gruzinskie. Powiem Ci, ze nawet jak malzonek kupowal nasze ulubione to ja (majac swoja wkrete zeby nie pic alkoholu) kupowalam takie wina bezalkoholowe - sa takie na rynku. Moze i sa, ale smaku to one nie maja w ogole, wina tez nie przypominaja. Raz wydalam na taki badziew 70 zl, bo myslalam, ze moze jak drozsze to lepsze. A gdzie tam, sprobowalam i reszta poszla do zlewuJa to kocham winko jakieś półwytrawne czy wytrawne chyba naleje sobie soku w kielicha i jakiś film obejrzymy
Za rok sobie wypijemy ze dwie butelki nawetPrzybijam piatke, tez jestem mega fanka wina polwytrawnego i wytrawnego, najlepiej gruzinskie. Powiem Ci, ze nawet jak malzonek kupowal nasze ulubione to ja (majac swoja wkrete zeby nie pic alkoholu) kupowalam takie wina bezalkoholowe - sa takie na rynku. Moze i sa, ale smaku to one nie maja w ogole, wina tez nie przypominaja. Raz wydalam na taki badziew 70 zl, bo myslalam, ze moze jak drozsze to lepsze. A gdzie tam, sprobowalam i reszta poszla do zlewu
Dobrym Prosecco tez nie pogardze :-) jak lato bylo takie gorace to malzonek zalatwil od jakichs znajomych - podroznikow karton wloskiego Prosecco. Nie byla to jakas wygorowana polka, bo i cena byla przyzwoita, ale pamietam, ze nie majac za duzego doswiadczenia wlozylismy dwie butelczyny do lodowki, rozsiedlismy sie na balkonie i tak sobie pilismy kieliszek po kieliszku. Ani sie czlowiek nie obejrzal jak te dwie flaszki poszly tylko potem ciezko bylo obrac azymut lozkoJa za to jestem fanką prosecco odbije sobie za rok
A co to bojan? :-)o dla mnie może byc fresco mango albo piwo ... Lubie bojany kokosowe, a dzis pase moja klarunie zakwasem buraczanym i głaszczę moje sadło.
A co to bojan? :-)
Piwka smakowe Mają w piotrach i pawłach czy teraz w sparach. Lubię smakowe piwa ale piwa a nie oranżade typu somersbeeA co to bojan? :-)