Mecenasowa27
Fanka BB :)
W jakiej grupie byłaś?
Ja byłam w grupie czerwcowych mam 2018. Co prawda urodziłam w maju ale kontakt z dziewczynami mamy cały czas, od dłuższego czasu przenioslysmy się na Messenger bo tam można było przesyłać sobie filmiki z naszymi maluchami[emoji846] część dziewczyn nawet miała okazję spotkać się w rzeczywistości [emoji16] dlatego teraz też połączyłam do październikowych mam.
Mi wg om wychodzi termin na 8 października. Dziś 5+5, wizytę miałam w 5+3 było widać pęcherzyk, następną wizyta 8+3 dopiero [emoji4]
Ja byłam w grupie czerwcowych mam 2018. Co prawda urodziłam w maju ale kontakt z dziewczynami mamy cały czas, od dłuższego czasu przenioslysmy się na Messenger bo tam można było przesyłać sobie filmiki z naszymi maluchami[emoji846] część dziewczyn nawet miała okazję spotkać się w rzeczywistości [emoji16] dlatego teraz też połączyłam do październikowych mam.
Mi wg om wychodzi termin na 8 października. Dziś 5+5, wizytę miałam w 5+3 było widać pęcherzyk, następną wizyta 8+3 dopiero [emoji4]
Hej, witam się z Wami, u mnie dziś 6+2, termin wg usg na 5.10. Czuję się fatalnie, cały czas mdłości - dzień i noc [emoji36][emoji36] jak żyć [emoji849][emoji849] tak samo miałam przy pierwszym dzidziulku, trwało to przez bite 4 miesiące... No ale byleby dzidziuś był zdrowy to że wszystkim sobie poradzimy. W pierwszej ciąży byłam w bardzo fajnej grupie na forum, dzielysmy się doświadczeniem i ciekawostkami, mam nadzieję że i teraz tak będzie - albo i lepiej [emoji7] pozdrawiam