reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2021

reklama
Dzieki za odpowiedzi odnosnie pappa. Jutro mam telekonsultacje z ginem z opieki medycznej to moze mi cos powie. A paczka tez juz zjadlam, straaazznie mi slodko i jakby zgaga mnie piekla w gardle aleeeee zaraz ide po drugiego bo mam chciceeee ze ho ho 😂

Ale produkujecie.... Powiedzcie mi czy pappa jest obowiazkowy jak mam 36 lat? Musze sie na to zapisac? Chcialam zrobic tylko usg +nifty.
Jak w ogole sie za to pappa zabrac zeby miec darmowe? Musze miec skierowanie do poradni genetycznej? Do lekarza bede chodizla prywatnie plus pakiet z pracy. Na NFZ nie bede tracic czasu.
Podpowiedzcie cos!
USG+pappa powinno być ze skierowania, za nifty się płaci

A jak tam dziewczyny idzie u was świętowanie tłustego czwartku od rana ?
Ja właśnie zawiozlam małego do przedszkola i weszłam po paczki. Ambitnie kupilam dwa, jeden an teraz a drugi po obiedzie , zrobiłam kawę i tak siedzę patrzę na te paczki i mi nie dobrze [emoji28][emoji1787] na sam widok już czuje te słodkości i tłuszcz jednocześnie w budzi [emoji2356][emoji1787]
Haha u mnie to samo. Poczułam pączka i mnie jakoś zemdlilo. Więc chyba ten tłusty czwartek sobie podaruje i zjem coś innego 😆
W ogóle chyba mam pierwsze zachcianki bo chce mi się tylko parówek i mięsnych potraw. W sumie dziwne bo ja prawie mięsa nie jem 😅

Haha u mnie to samo. Poczułam pączka i mnie jakoś zemdlilo. Więc chyba ten tłusty czwartek sobie podaruje i zjem coś innego 😆
W ogóle chyba mam pierwsze zachcianki bo chce mi się tylko parówek i mięsnych potraw. W sumie dziwne bo ja prawie mięsa nie jem 😅
Ja tak mialam z tydzien temu, wkrecilo mi sie, ze musze zjesc zrazy i juz :-D a ze to byla niedziela to szalu nie bylo, z restauracjami wlacznie. W koncu kupilam zrazy takie w sloiku, sklad mialy dobry. Wrabalam jak dzik caly sloik, a jak sobie dzisiaj przypomne smak tych pseudo zrazow to uhhh... Az mnie trzesie.
Z tym miesem to jest podobno taki motyw, ze brakuje zelaza :-) i stad zachcianki na to. Moze Twoja fasolka jeat w takiej fazie, ze to co tam sobie buduje potrzebuje duzych nakladow zelaza, wiec Ci organizm melduje, ze trza zwiekszyc dostawy :-D haha

reklama
Do góry