reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Hej, dziewczyny mogę do Was dołączyć ??;) termin mam na początek października. Mam już jednego synka ma niecałe 3 latka a wg. USG w 17 tyg. będzie drugi synek. Chociaż tak naprawdę cały czas mam przeczucie, że córeczka 🙂 zobaczymy w październiku ;)!

reklama
Hej, dziewczyny mogę do Was dołączyć ??;) termin mam na początek października. Mam już jednego synka ma niecałe 3 latka a wg. USG w 17 tyg. będzie drugi synek. Chociaż tak naprawdę cały czas mam przeczucie, że córeczka 🙂 zobaczymy w październiku ;)!
Z tego co czytam I slysze to prawie same chłopy się rodza teraz.hehe. przynajmniej w moim otoczeniu 😀

Czy jest oprócz mnie jakaś października mama? U mnie ostatnia @ 24 grudnia więc termin wypada na 1 października. Dziś zrobiłam test, jestem 6-7 dni przed @. Zdziwiło mnie to że wyszły takie mocne krechy. Oczywiście już się stresuje :p
Moja też @ ostatnia 24grudnia hihi i termin na 1 października a na prenatalnych obliczył na 26 września :)

16.2 dokladnie jak ja!!! Dzis mialam scan i bedzie dziewczynka[emoji4]
Cześć dziewczyny [emoji846] czy któraś z was miała młodsza ciąże na usg o 5 dni niż z ostatniego dnia miesiączki ? Czy to normalne ? Lekarz mi powiedział,ze dziecko ma złożone nóżki i nie może go całego zmierzyć stad ta różnica . Ale chce was zapytać czy miałyście podobnie . Jestem w 16 tygodniu 2 dniu .

U mnie po usg prenatalnym do tylu o 2 dni z 19tego na 17nastego, dzis po usg na okreslenie plci ta sama data co przy ostatnim tez 17nast[emoji3]mysle za rzatko sie zdarza zeby bylo w punkt[emoji16]
Moja też @ ostatnia 24grudnia hihi i termin na 1 października a na prenatalnych obliczył na 26 września :)

Mi też lekarze tłumaczyli,ze pierwsza data jest z miesiączki A potem juz wylicza się z USG ze względu na parametry maleństwa;)
Jej, tak dużo z Was zna już płeć. Nasze dziecię na prenatalnych nie chciało się obudzić, lekarz stukał, pukał, kazal isc zjesc snicersa i popic colą i dalej słabo. Wstępnie niby wspomniał,że raczej dziewczynka, choć z obrazu nie był taki pewien.. miesiac pozniej na wizycie lekarka tez jeszcze nie widziała. Dziś mamy 17+6 , mam nadzieję,że na polowkowych już się dowiemy ;)

U nas Dziewczynka[emoji3590]wczoraj sie dowiedzielismy, 16.4wc.
Mi też lekarze tłumaczyli,ze pierwsza data jest z miesiączki A potem juz wylicza się z USG ze względu na parametry maleństwa;)
Jej, tak dużo z Was zna już płeć. Nasze dziecię na prenatalnych nie chciało się obudzić, lekarz stukał, pukał, kazal isc zjesc snicersa i popic colą i dalej słabo. Wstępnie niby wspomniał,że raczej dziewczynka, choć z obrazu nie był taki pewien.. miesiac pozniej na wizycie lekarka tez jeszcze nie widziała. Dziś mamy 17+6 , mam nadzieję,że na polowkowych już się dowiemy ;)

reklama
Myslisz ze juz sie dzidzia NIE pokaze co chowa miedzy nóżkami? 😋 a tak serio to ciekawe jak to przezywaly kiedys kobiety-gdy o plci dowiadywaly sie po porodzie 🤔 cale 9mies nieswiadomosci omg 🙉

Do góry