Rudaa94
Fanka BB :)
Takiej tu nie ma ? Do mnie pisalas ?
Faktycznie pisalam do Rudej.67 bodajze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Faktycznie pisalam do Rudej.67 bodajze
Takiej tu nie ma ? Do mnie pisalas ?
TAK
Wybacz to 67,nie mam pojęcia skad mi sie to wzielo
A powiedz mi prosze jakie mialas objawy.czy zachcianki bo mowisz ze mezczyzni u CBCześć dziewczyny, można jeszcze dołączyć? Kilka słów o mnie... mam 31 lat i synka prawie dwuletniego. Termin wedlug OM 11.10 a wedlug USG 22.10 także dosyć duza różnica. Prawdopodobnie będzie drugi synuś
U mnie się nie sprawdziło byłam pewna że teraz będzie dziewczynka w pierwszej ciąży nie wymiotowalam tylko mnie mdliło, mogłam jeść praktycznie wszystko, a teraz wymioty parę razy dziennie., nie miałam na nic ochoty, odrzuciło mnie od kawy. Początki całkiem inne a okazało sie że znów chlopczykA powiedz mi prosze jakie mialas objawy.czy zachcianki bo mowisz ze mezczyzni u CB
Czy to sie sprawdza ze jak kobieta nie wymiotuje to bardziej syn ?
Ja mam młodszą o 11 dniCześć dziewczyny czy któraś z was miała młodsza ciąże na usg o 5 dni niż z ostatniego dnia miesiączki ? Czy to normalne ? Lekarz mi powiedział,ze dziecko ma złożone nóżki i nie może go całego zmierzyć stad ta różnica . Ale chce was zapytać czy miałyście podobnie . Jestem w 16 tygodniu 2 dniu .
Aaaa czyli ja dalej nic nie wiem..kolezanki mowia bedzie chlop bo ja wole mieso pomidorka I tez mnie mdlilo.a jakie migreny. Ale bez wymiotow...a tu o trzeba czekac na wizyte moze cos sie dowiem w koncu. Nie martw sie nastepnym razem bedzie dziewczynka ❤U mnie się nie sprawdziło byłam pewna że teraz będzie dziewczynka w pierwszej ciąży nie wymiotowalam tylko mnie mdliło, mogłam jeść praktycznie wszystko, a teraz wymioty parę razy dziennie., nie miałam na nic ochoty, odrzuciło mnie od kawy. Początki całkiem inne a okazało sie że znów chlopczyk