reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Pewnie masz racje 😀 szanse są małe ... Może stad moje przeczucie bo w tej ciąży czuje się zupełnie inaczej niż w ciąży z synkiem ;) i tak cały czas żyłam w przeświadczeniu, że to będzie dziewczynka 🙂 Chociaż medycyna zna nie takie przypadki 🙂 Ale jak Będzie 2 rozrabiaków To tez mega radość 😀!
Ja też tak miałam. Druga ciążę teraz przechodzę całkiem inaczej niż z pierwszym synkiem i byłam przekonana że będzie dziewczynka...a tu jedna nie drugi synek 😊😊😊😊 Same chłopaki będą hehe

reklama
Dziewczyny przeczytałam kilkanaście stron wstecz i widzę że macie też wątek prywatny i chyba większość z Was tam teraz pisze bo tutaj tak spokojnie... Można jeszcze do niego dołączyć?🙂

Hej, czy u któraś z was pomylono się przy określaniu płci? Jestem w 14 tc i na ostatniej wizycie lekarka stwierdziła że to chłopak ( mam już w domu jednego urwisa) czy to nie za wcześnie na określenie płci? :D nie ukrywam że marzy mi się dziewczynka ale chyba już się nic nie zmieni :D

Hej, czy u któraś z was pomylono się przy określaniu płci? Jestem w 14 tc i na ostatniej wizycie lekarka stwierdziła że to chłopak ( mam już w domu jednego urwisa) czy to nie za wcześnie na określenie płci? :D nie ukrywam że marzy mi się dziewczynka ale chyba już się nic nie zmieni :D
Zdarza się i to nawet często. Ja nawet nie dopytywalam, czekam do połówkowych kiedy to już będzie pewniejsze [emoji846]

Zdarza się i to nawet często. Ja nawet nie dopytywalam, czekam do połówkowych kiedy to już będzie pewniejsze [emoji846]
No to jeszcze mogę pomarzyć 😁 ale w pierwszej ciąży też szybko dowiedziałam się że będzie chłopak i był, chyba pomyłki się zdarzają częściej w drugą stronę że z dziewczynek robią się chłopaki. Ale będę mogła z całą pewnością stwierdzić że te wszystkie zabobony co do ustalania płci (pozycje , potrawy itp ) można włożyć między bajki 🤣😜 jak ma być chłopak to będzie chłopak aby zdrowe było 😁 może do trzech razy sztuka 🤣🤣

Ja w 12 tygodniu na prenatalnych miałam od razu określonego chłopaka. I w 18 tyg na usg potwierdził mi chłopaka mój ginekolog. Myślę że w ta stronę raczej się nie myla [emoji4] To dziewczynce mogą jeszcze jajka urosnąć Ale jak widzą chłopaka to raczej pewne[emoji4]

Czesc mamusie.
Dołączam się do październikowych szczęśliwców ♥
U mnie dzis wedlug om 11+5,wedlug usg 12+0,tp 28.10
Jak u was z przybieraniem na wadze? U mnie juz +4kg i troche mnie to przeraziło,ale w sumie nie ma sie czemu dziwić bo jedzenie pomaga mi na mdlosci więc czesto jem a i ruchu mam niewiele.

U mnie termin na 20 październik :)
1kg na plusie 😃 a tez potrafię sobie jedzonkiem dogodzić, ale nie przejmuj się nie ma z tym tyciem reguły 😄

reklama
Część ☺ ja też dołączam mam termin na 20 października. Przebije cię mam już 6 kilo na plus a to dopiero 14 tydzień. A też nie startowałam z małej wagi bo 65 więc już bardziej kg jak wieloryb się czuję. Wszystko przez tego wirusa . Nagle brak ruchu i tylko dom.
Ważne że z dzidzia ok 😁

Oo jak miło ja tez 20 październik :) chłopczyk, czy dziewczynka? 😀

Do góry