reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2020

Ja nie wiem kiedy macie czas tyle pisać [emoji16] ja pracuje zdalnie w domu panna bunt dwulatka gotowanie itp wieczorem oboje z mężem zwłoki czasem zdążę was przeczytać ciut... W każdym razie gratuluję wszystkim dobrych wyników
Ja się tak nudzę na pracy z domu że szok
Mogłabym tu monologi pisać:)
I przypomniał mi się mem

Work from home ?
Dude! I don't even work from work

reklama
Jakie suplementy będziecie stosować albo już stosujecie od 13 tygodnia?
Ja biorę cały czas pregna plus i dołożyłam dha :)

Jeju mam 400 postów do nadrobienia [emoji2356] a nie lubię nie nadrabiać :D
Co do porodów to ja też urodziłam po terminie z om 10 dni, teraz mam nadzieję że nie przenoszę przez cukrzycę ciążową

Moje dziecko dziś naprawdę no była tak niegrzeczna ze szok bije nas i nawet ugryzla tatę w nogę bo nie poszedł gdzie mu kazała. Nie wiem czy szału dostaje od tego siedzenia w domu czy co... W każdym razie walczymy tłumaczymy karamy itd.........
U nas problem jest taki że wszystko co my stosujemy,żeby ona była grzeczna to ona wykorzystuje przeciwko nam i to tak pięknie wie kiedy coś powiedziec,że czasami padam że śmiechu- Dzisiaj np.grozac mi palcem po tym jak kazalam jej wynieść zabawki do swojego pokoju mowi- mama masz karę- nie będziesz oglądała va banque 🤣🤣

Jestem już po badaniach prenatalnych. Usg + krew. Nie będę Was zanudzala szczegółami, dlatego powiem tylko, że wszystko jest dobrze [emoji4] nie mam zdjęć,lecz filmik z wszystkimi parametrami. Jedyne, co się zmieniło, to z mojej 80% dziewczynki z ostatniej wizyty stałem się 100% chłopakiem [emoji2369] chyba muszę oswoić się z tą myślą, bo może niepotrzebnie się nastawiłam ostatnio ,że jednak będzie to dziewczynka.
Gratuluję chłopczyka :) super że już znasz płeć, przyzwyczaisz się do myśli o synku [emoji8]

Ja też odebrałam wczoraj wyniki pappy, wszystko ok, wszystkie trisomie prawdopodobne na mniej niż 1: 20000 :)

chyba to siedzenie w domu ich tak złości moj to ostatnio też najpierw udaje płacz, potem rzuca tym co pod ręką a na koniec gryzie co popadnie... ostatnio ścianę ugryzł no szogun totalny [emoji23] oby drugie bylo grzeczniejsze [emoji4]

Ja się tak nudzę na pracy z domu że szok
Mogłabym tu monologi pisać:)
I przypomniał mi się mem

Work from home ?
Dude! I don't even work from work
Zazdroszczę, ja niestety 8h przed komputerem a czasem nawet dłużej a po pracy lekcje z 8 latkiem i pada. Zasypiam ok 19 na dwie godziny a później buszuje do północy.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt, ja we wtorek idę na badania prenatalne i troszkę się stresuje.

Dziewczyny pomocy
😔 Od 18 to juz ponad 6godz chce mi leb rozsadzic 🤦‍♀️ Co na tak okropny bol głowy mam wziac/zrobic? Zimne oklady pomagaja na chwilę...

reklama
Do góry